| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 17:50 Заглавие: Купувам Nokia 6100 Повредена или здрава!!! |
|
|
Здравейте,
Ако на някой му се намира такава Нокия здрава или повредена и не му трябва, ще я взема за части. В зависимост от състоянието мога да дам от 25 до 40лв. Поздрави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
shark_gl Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 0:15 Заглавие: |
|
|
| Е кажи коя част точно ти трябва. Имам много такива, ама в насипно състояние |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 11:48 Заглавие: |
|
|
Здравей, колега!
По-конкретно, дисплея ми трябва ! Правя в момента едно устройство което искам да го "окомплектовам" с цветен дисплей. Тоя мисля, че ще ми свърши работа. . Предложи цена само за дисплея! Поздрави! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 10:27 Заглавие: Re: Купувам Nokia 6100 Повредена или здрава!!! |
|
|
| danstef написа: | Здравейте,
Ако на някой му се намира такава Нокия здрава или повредена и не му трябва, ще я взема за части. В зависимост от състоянието мога да дам от 25 до 40лв. Поздрави! |
Имах такава, но трябва да проверя дали не е заминала. Ако все още търсиш и не ти е спешно до два дни ще зная, а ако ти е спешно ще проверя още утре. Пиши.
пп. Местонахождението ми е София.
6100 не е ли с монохромен дисплей? _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 17:29 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Имах такава, но трябва да проверя дали не е заминала. Ако все още търсиш и не ти е спешно до два дни ще зная, а ако ти е спешно ще проверя още утре. Пиши. |
Да, все още търся! Не се притеснявай, не ми е толкова спешно . Мога да почакам! Аз също съм от София
| Цитат: | | 6100 не е ли с монохромен дисплей? |
Даже си има цели 4096 цвята . Поздрави! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 20:59 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Даже си има цели 4096 цвята . Поздрави! |
Тогава този при мен трябва да е 6110, защото е монохромен дисплей и доколкото зная е по-малкото братче на 6210.
Предполагам, че към него няма да проявиш интерес. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
shark_gl Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 23:07 Заглавие: |
|
|
Дисплея на 6100 е същия като на 3100, 3120, 3200, 7210, 7250, 6220, 6610 и в момента върви 20 лв. и го има във всеки магазин за Джисием-Части!
Колега, ако не е тайна със какво си го управляваш дисплея със AVR ли? |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 22, 2008 1:59 Заглавие: Дисплй |
|
|
Като стана на въпрос за дисплей, и имате разни телефони в насипно състояние, можете ли да ми изнамерите едно дисплейче за Sony Ericsson K310i, ако имате и панел няма да откажа. Моя работи, но е на черти. Спукана му е платката на дисплея, и една част от стаклото. Един път се ядосах на една платка която не работеше и го ударих в земята. Просто го държах в същия момент. Извинете че се включвам в темата така, но като чета това, разбирам, че имате разни телефони на части и да питам.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
|