| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zeleto Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 15:31 Заглавие: Въпрос за РФ модулатор |
|
|
Искам да включа DVD/DivX player в антенен вход на стар телевизор (който няма AV вход).
Каквото подразбрах из форумите - трябва ми RF модулатор, който мога да купя "При бате Наско на "Братя Миладинови" 60..около 8 лева"
Да, ама там ми казват, че РФ модулатор нямало да ми свърши работа (нещо от рода че бил за видео, щял съм да имам вход но да нямам изход). Та кой е прав и кой крив?
В интернет каквито РФ модулатори намерих - все изглежда че ще свършат работа - например:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5747409249&category=32831
For TVs without AV jacks, this RF modulator helps adapt older TVs to VCRs, DVD players, camcorders and more. Features an S-video input. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 15:49 Заглавие: |
|
|
Aми ако има готов видеосигнал и звуков сигнал, които стават да се подават на AV входа на телевизора, такъв модулатор трябва да свърши работа.  |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 16:42 Заглавие: |
|
|
| Принципно ще свърши работа като се сложи в кутийка с подходящо захранване куплунзи и делители за видео и аудио сигналите - ще се получи кутийка подобна на картинките от линка Някой който се занимава с електроника може да Ви го оформи във вид удобен за ползуване |
|
|
 |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 22:24 Заглавие: |
|
|
Ходи на битака в реката на сточна гара и си вземи една видео игра за 50ст. свали модулатор и си готов.
Опа не видях че си от Велоко Търново.Дано и там имате битак.
Модерирано от RC
Регистриран потребител си! Това ти дава възможност да редактираш своите постове. |
|
|
 |
Zeleto Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:24 Заглавие: Bitak |
|
|
Мерси, този битак работи ли през работни дни или само събота и неделя?
Каква точно игра да търся - да върви с RF адаптор (нещо такова: http://www.zimmers.net/cbmpics/cbm/vic/rf-adapt.jpg ) или просто да има антенен и AV изход (тогава предполагам пак към някой дето разбира от електроника ще трябва да се обърна за да ми направи вход )
А за варианта с видео РФ модулатора - освен куплунзи, самия модулатор, кутия и захранване нещо друго ще трябва ли?
BTW, Всъщност от София съм - slav4o.com е от В.Търново. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 13:18 Заглавие: |
|
|
| Dalgia написа: | Ходи на битака в реката на сточна гара и си вземи една видео игра за 50ст. свали модулатор и си готов.
Опа не видях че си от Велоко Търново.Дано и там имате битак.
|
Има има битак естествено не сме на края на света
Аз ползвам понякога такъв модулатор, от игра нинтендо, но по принцип стават от всички телевизионни игри (защото са едни и същи)
Ама за 50ст. не ми се вярва да намериш дори модулатор  |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 17:04 Заглавие: |
|
|
| Мисля че най мързеливия начин е да си намерите един аналогов сателитен приемник но да не е от най-старите Отзад има скарт DECODER Включвате изхода на DVD в него и като минете на режим DECODER картината Ви излиза през RF модулатора на приемника |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
|
|
 |
danchev_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 13:38 Заглавие: |
|
|
nqkoi mojel li da mi dade link kum informaciq za RF-Modulator che sigurno shte pravq proekt na takava tem i mi trqbva informaciq.
ako moje informaciqta da e na bulgarski ezik che ne razbiram mnogo mnogo english
mercy predvaritelno |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 14:00 Заглавие: |
|
|
| Мога да ти дам принципни схеми на фабрични модулатори на GRUNDIG и HIRCHMAN , които се ползват за кабелни телевизии , както и схеми на WISI ( които съм свалял сам ) . Лошото е че нямат никакви описания и са доста сложни ... |
|
|
 |
|