|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
inndy Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 20:34 Заглавие: Апарат за кръвно Omron HEM-403C |
|
|
Здравейте хора ! Нямам представа дали в този форум още се пише, попаднах случайно на темата, докато се ровех и гуугъла за резултати на сервиз и Omron Става дума за един доста стар модел Omron HEM-403C, който обаче е адскииии точен. Наскоро обаче се появи проблем/ при помпането се пълни яко с въздух и не е качествено измерването/, който, мисля, ще се реши със смяна на маншета. Доколкото разгледах и новите,и старите модели в интернет, те са си напълно стандартни, така че има шанс да се намери такъв. Някой обаче може ли да ми помогне къде да търся нещо като сервиз именно на Omron, въпросната фирма, която им е представител за България има ли такъв?
Да,попаднал си на правилния форум и все още се пише в него,има живинка като гледам,мърдаме още,но не и в правиланата тема.Цепя темата.Като имате проблеми-отваряйте си свои собствени теми-не е нужно да се пише в тема замряла преди 4години
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 20:39 Заглавие: |
|
|
От това дето е имало апарати за кръвно налягане на гаранция при мен, няма апарат на който да се ремонтира нещо. Ако е в гаранция-сменява се с нов. Така че: забравете според мен за ремонт! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 22:03 Заглавие: |
|
|
Има клапан за испускане събира боклук провери го.  |
|
|
 |
Alex57 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 22:37 Заглавие: За Омрон-а |
|
|
| Ако сте близо до Варна донесете го в нашия сервиз "Медивар" 052-613-823.Фирмен сервиз не ми е известен.Ал. Петров |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|