| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gerrard Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 20:55 Заглавие: Проблем със вградената звукова карта |
|
|
Мисля че изгоря output входа на звуковата карта след като се опитвах да поправя захранването на едни стари колони.
И сега от output входа немога да изкарам никакъв звук. Пробвах смяна на drivers. Иначе сега включих на режим 5+1 и Rear Speaker Out-а си работи и в момента ползвам него.
Интересува ме има ли начин това да се поправи или ако искам да ползвам картата с колони 5+1, ще ми се наложи да си купия нова. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 22:54 Заглавие: |
|
|
| Ако си повредил звуковата карта,забрави да я ремонтираш,по-добре си купи една втора употреба -не са толкова скъпи! |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 0:51 Заглавие: |
|
|
Чипа се сменя, но трябва да се намери от друго дъно такъв. В по-сериозните компютърни фирми ще се справят без проблем със замяната, но ще ти струва колкото външна карта.
Най-добре слагай някаква на PCI слот. Може и да ти хареса повече звука.  _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 8:07 Заглавие: |
|
|
| gerrard написа: | | Мисля че изгоря output входа на звуковата карта .... |
Дай номера на чипа...имам разни бракувани дъна може и да имам ...но ще трябва да намериш кой да ти го смени
| no money написа: | | Чипа се сменя, но трябва да се намери от друго дъно такъв. .... |
че и повече...една карта е 15 лв..там някава тъпа C-media 5.1...a ремонт дъно 20-25 лв  |
|
|
 |
gerrard Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 9:33 Заглавие: |
|
|
| Оставете, реших че наистина не си струва да се ремонтира. Един приятел обеща да ми намери читава карта за 10-тина лева. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 11:28 Заглавие: |
|
|
| Какъв е този output вход? Output значи изход. |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 11:34 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | Какъв е този output вход? Output значи изход. |
При повечето от новите дънни платки микрофонния и линейния вход имат двупосочна функция и в зависимост от опциите в драйверите могат и да "обръщат" посоката като съраунд и централен/суб при многоканален звук. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
|