|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 21:30 Заглавие: |
|
|
Ей....., докато успея да се прибера и вече каква тема сте успели да заформите
Пак да повторя - много малко са пултовете за замяна които поддържат два едновременно натиснати бутона, но това е друга бира защо.
В случая бутоните които вършат работата от двата едновременно натиснати (стрелка и някой от тези в червен цвят на оригинала) се върши от бутоните със жълт цвят (затвореното ромбче) и ромба със стрелка в него.
Има и бутон "shift" (първия ред, левия бутон) който при еднократното му натискане алтернативно превключва една от двете команди на даден бутон (когато има две/два символа).
Това е отбелязано и на кутийката с която се продава. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 21:35 Заглавие: |
|
|
Абе аз като ви разправям че е лесно ама кой ли ме слуша  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 21:36 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Ей....., докато успея да се прибера и вече каква тема сте успели да заформите ... |
Е така е, като не си стоиш пред компа - с извинение за оффтопика _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 21:42 Заглавие: |
|
|
| БЛАГОДАРЯ Ви,наистина,като го знаеш е лесно,а дистанционното ми го донесоха без кутийка. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|