| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 21:06 Заглавие: фотоапарат какъв |
|
|
| Здравейте искам да си взема фотоапарат до 200 лв може ли някой да ме насочи към марка и модел сравнително с добро качество |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 22, 2008 0:26 Заглавие: |
|
|
Още един глас за " Practica "
Аз имам практика и прави много яки снимки . _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 21:58 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите  |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 22:10 Заглавие: |
|
|
Дано не съм закъсняла с мнението си.....НЕ СИ купувай "практика" Дървени са, програмите им са малко, това не е старата немска практика, нямат нищо общо. За оптиката ....не става. Матриците им също и.....често се повреждат
Вземи си ....панасоник с оптика на лайка-лумикс за тези пари можеш да си намериш с две батерии по волт и половина, но ще трябва да си вземеш зарядно и батерии, щото диг. апарати много ядат батериите. Препоръчвам ти ако можеш да си го позволиш, да си купиш апарат с литиево-йонна батерия. Така решаваш проблема с батериите. От наблюденията ми снимките на панасоник са по-хубави, матрицата е добра, а и оптиката е класа. Само не практика или бенк-това са най-евтините и най-големите боклуци на пазара. _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 23:33 Заглавие: |
|
|
Само мога да допълня перфектното мнение на калина
Няма добър апарат за под 300-350лв. |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 7:36 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветите Апарата е купен вече . Canon е. Прочетох малко из нета и разбрах за практиката затова се спрях на Canon. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 7:51 Заглавие: |
|
|
| калина написа: | Дано не съм закъсняла с мнението си.....НЕ СИ купувай "практика" Дървени са, програмите им са малко, това не е старата немска практика, нямат нищо общо. За оптиката ....не става. Матриците им също и.....често се повреждат
Вземи си ....панасоник с оптика на лайка-лумикс за тези пари можеш да си намериш с две батерии по волт и половина, но ще трябва да си вземеш зарядно и батерии, щото диг. апарати много ядат батериите. Препоръчвам ти ако можеш да си го позволиш, да си купиш апарат с митиево-йонна батерия. Така решаваш проблема с батериите. От наблюденията ми снимките на панасоник са по-хубави, матрицата е добра, а и оптиката е класа. Само не практика или бенк-това са най-евтините и най-големите боклуци на пазара. |
ами за 200 лв какво да вземеш....benq,praktika,...някой мизерен самсуняк..за толкова пари толкова
| di_rtv написа: | Благодаря за съветите Апарата е купен вече . Canon е. Прочетох малко из нета и разбрах за практиката затова се спрях на Canon. |
що не даде още 100 и няколко лв да си вземеш
виж тука има малко инфо :
http://photo-forum.net/ebook/start.htm |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 11:09 Заглавие: |
|
|
| di_rtv написа: | Благодаря за съветите Апарата е купен вече . Canon е. Прочетох малко из нета и разбрах за практиката затова се спрях на Canon. |
Много правилен избор!!! Браво! |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 12:21 Заглавие: |
|
|
само да поправя досадната си правописна грешка по-горе- става дума за ...литиево-йонна батерия....
Иначе, поздравявам те за избора и очакваме снимки
Апропо, пази си дисплея, те са най- крехкото нещо в каноните _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
|