Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Protel - програма за проектиране.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Chef
Гост

МнениеПуснато на: Чет Яну 20, 2005 3:03    Заглавие: Crack za Protel 2004 Отговорете с цитат

Здравейте. Protel 2004 (Altium ако не се лъжа) е сравнително нов и не съм намерил още крак.,. Можете да си поръчате evaluation CD (2 бройки) и ви ги доставят по пощата Smile
Имате 30 дни, после ще трябва да си връщате часовника назад Wink

Е, някой да е намерил крак? Тва с лицензните файлове е много шитава история, трудна работа Sad
Върнете се в началото
stereofonix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2005 13:02    Заглавие: :) Отговорете с цитат

kolko shte struva tova udovolstvie za protel 2004
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teglicho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 16:45    Заглавие: POMO6T Отговорете с цитат

problema mi e sledniq neznam na protela ot kade moga da nastroq plo6ta na pistata na kra4eto tam kadeto se zapoiva t.e kakuv diametur da e folioto okolo otvora
blagodarq Smile)
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 20:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето от тук, или подобно меню в зависимост от версията.
http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=13053
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
teglicho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 23:39    Заглавие: :)) Отговорете с цитат

protel 99SE
mai ne mi var6i rabota ili pone nemoga da se orentiram:(
mersi vse pak
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Фев 03, 2005 8:50    Заглавие: За оптимисти Отговорете с цитат

Който си пада мазохист или няма достатъчно място като мен, може да се пробва с по- стара версия на Protel. Проблема при мен беше, че версията от официалния сайт беше някакво демо, чиято библиотека беше силно орязана....
Оказа се, че има доста елементарно решение..... библиотеката, вградена в ДОС варианта easytrax е доста по- пълна, и при опит да я заредиш само те пита дали да бъде оптимизирана за тази версия или нещо от сорта.... та казваш УЕС и вече си имаш пълна библиотека.
От новите версии библиотеките не стават....
Ама си е тъпа програмката.... проста платка с 10 елемента не можа нито да ги наслага като хората, нито да ги опроводи едностранно, след като съм ги подредил ръчно. Със Sprint layout си ги направих сам едностранно само с две мостчета....
И един въпрос: някой знае ли възможно ли е да се укаже на Protel да използва мостчета? В смисъл като втори слой, но само в краен случай, и то само прави "пътеки" Question
Върнете се в началото
Predator_MF
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Фев 03, 2005 12:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж, аз от доста време работя с Protel 99SE/SP6 (засега най-добрия) и на тоя въпрос не мога да ти отговоря...По принцип го правя ръчно Confused
Иначе за програмата нямам забележки, бъгове найстина има, но се свиква с тях. Незнам какво точно не и харесваш, досега съм направил доста платки с нея и съм доволен.
За симулации използвам Proteus 6.2, това е най-удобната програма за такива цели (има Лаплас и Фурие анализи, симулира и микроконтролери).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger MSN Messenger
Тони
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 5:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами на стария протел му няма нищо, супер си работи, минах на новия само за да мога да отварям чужди файлове, никой не иска да работи на 2.0, а той си е супер, 2.8 също работи много добре.
Върнете се в началото
mazzzter
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Фев 27, 2005 19:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Търся пълно описание за работа с Protel 99.
Върнете се в началото
MaRo_87
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 16:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Нов съм в тая програма за това искам да ви питам няколко неща:
1.Имам да правя една схема (по точно графичния оригинал), обаче не мога да намеря от къде да сложа тример.
2.Транзисторите са без кръг (за което оценката ми пада с една единица)-как да ги оправя.
3.Електролитния кондензатор има означение което е много по-различно от това което ми трябва(представен е като обикновен кондензатор с един + отгоре).
4.Моля ви се кажете ми от каде да си изтегля библиотеки с българските елементи и означения!
PS:Трябва да съм направил графичния до Понеделник иначе ше загазя яко!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 2 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети