| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 8:35 Заглавие: Един въпрос за централно за кола. |
|
|
От известно време централното на колата ме е*ава.Във студа не иска да отваря и това си е.Свалих единя механизъм почистих го хубаво със WD-40 и очаквах ,че поне той ще отвори ама нъцки .Акумолатора отпада категорично като вариант ,защото като не е палена 2 дена си държи 12.5В и си пали от раз сутрин в студа.Динамото зарежда 100% та изключвам вариант със кофти акумолатор който не може да захрани моторчетата.Та на въпроса-предвид всички тези фактори се замислих дали пък няма някаква връзка между машинките? Всмисъл да речем ,че само 1 механизъм е клеясал и това да се отразява на другите и да не искат и те да отварят?  _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 8:59 Заглавие: |
|
|
По-скоро не!Вероятно колекторчетата и четките на моторчетата са си отишли.Сменяй с нови-все пак са без пари,а си работят с години. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 9:04 Заглавие: |
|
|
Добре де,ако бяха те нямаше ли да не отварят никога без значение дали е студ или не?
Сега не иска само в студа.Като температурите са над 5-6 градуса си отваря екстра.
Другото което е ,че самото моторче е капсуловано и доста трудно даже не знам дали изобщо ще може да се отвори
Търсих такова в нета но нъцки явно е много специфично.
П.П-Става дума за Рено Клио 92 набор. _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 9:07 Заглавие: |
|
|
| В другата подобна тема съм посочил линк към сайта на Петров, по 5-6 лв. е машинката. |
|
|
 |
*joda Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 11:37 Заглавие: |
|
|
| А бравата почисти ли? Сгъстилата се и набила с прахоляк смазка клеясва през зимата. Но лятото няма да имаш проблем. Пробвай с една нова машинка, ако стане е по-лесно от това да разглобяваш бравата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 11:56 Заглавие: |
|
|
| Бравата не е нужно да се разглобява, достатъчно е да я измие с нафта или газ за горене. Естествено преди това трябва да се свали от вратата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 12:57 Заглавие: |
|
|
Бравата я почистих.Първо изчистих големия боклук (т.е наблусканата със боклуци грес или там каквото беше или по-скоро било някога-сега беше просто ....) след това направо я окъпах със WD-40 и стана като нова след като изсъхна я смазах с масло но все същото .А така на ръка като движа лостчетата няма абсолютно никакви ядове т.е не запъва не трябва да насилвам абе с 2 думи като по масло (бувално) си се движи.Мислех си че след тая интервенция би трябвало поне тази врата да се товори но нъцки . Почвам да си мисля дали нещо самата платка с управлението нещо не влагясва и да прави проблем щом няма връзка между моторчетата . Сега ще видя другата тема дали са такива. _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 13:04 Заглавие: |
|
|
А въпр. платка за управление има ли ел. кондензатори, кв. резонатори? _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 13:17 Заглавие: |
|
|
Пампоров,в линка който си дал машнките са доста по-различни от моите
Моите представляват нещо такова но малко по-малки на размер и са с 2 конектора-единя е такъв като на снимката а отстрани има още един със 2 жици.
http://www.topspeed.bg/product.php?iid=151
Направи ми впечатление ,че пише clutch type какво ли значи това
Влади- не знам не съм я търсил още но следобяд смятам ако ми остане време да сляза да видя къде са я набутали и да огледам дали има някакви съмнителности около нея. _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 13:40 Заглавие: |
|
|
| На Рено 19 съм слагал такива без проблеми. |
|