| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vmomtchilov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 18:40 Заглавие: Търся схема на Panasonic TX-28S1S! |
|
|
| Помогнете!Търся схема на Panasonic TX-28S1S Quintrix! Спешно е! Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 19:15 Заглавие: |
|
|
Оставете някакъв адрес на който да Ви пратя схема.
P.S. Не е лошо да дадете шасито и състава на телевизора. по моите бумаги излиза EURO 4 но за всеки случай. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 19:24 Заглавие: |
|
|
Ами аз четох че е EURO 2. Но не разбирам много така че се доверявам на професионалистите!
E-mail: [email protected]
Ще ви бъда задължен! |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 19:28 Заглавие: |
|
|
Ako си прочел по шасито че е EURO2 значи е такова Ще ти пратя едната а ако не е тя и другата За да е сигурно напиши и състава на телевизора.да не пращаме напразно процесор , видео такива неща _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 19:46 Заглавие: |
|
|
За шасито видях тук: http://www.diagram.com.ua/info/sprav_info/sost_tv/55.shtml
Ето и инфото което намерих там:
CHASSIS - EURO-2: POWER - S2000NL(TDA4601): V-OUT - TDA 8175:
VIDEO - VDP3108APPA1: CONTROL - CCU30001-05: H-OUT - D1577
Иначе тв-то ще го поправя един техник:D! Но не може без схемите!Изумен съм,но това е!Ако те интересува мога да ти опиша и проблема. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 19:51 Заглавие: |
|
|
Мдааа..май ще трябва да си поправя бумагите Сега ще ти пусна и на Euro2 схемата. ще пристигне от друг адрес . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 19:53 Заглавие: |
|
|
| vmomtchilov написа: | За шасито видях тук: http://www.diagram.com.ua/info/sprav_info/sost_tv/55.shtml
Ето и инфото което намерих там:
CHASSIS - EURO-2: POWER - S2000NL(TDA4601): V-OUT - TDA 8175:
VIDEO - VDP3108APPA1: CONTROL - CCU30001-05: H-OUT - D1577
Иначе тв-то ще го поправя един техник:D! Но не може без схемите!Изумен съм,но това е!Ако те интересува мога да ти опиша и проблема. |
Кажи какъв е проблема на телевизора ти.. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
Първо да ти благодаря за схемите и за скоростната реакция:)
И сега за проблема. Ами преди около две години се започна.Първо изпуква и губи звук.Работи известно време изключва се и се включва сам.Като се включи няма звук.Ако го оставя да работи така без звук изпуква пак и пак се изключва и включва.Трябва да го оставя изключен известно време за да се оправи.Аз както споменах не разбирам от телевизори.Та го носихме в няколко сервиза вече.Уж го оправят но след известно време пак се почва.Последния гений не знам какво му прави, проблема със загубата на звука изчезна,но за сметка на това се скапа картината.Цветовете са размазани има снежинки.Ужас!Ако имаш някаква идея наистина ще съм ти задължен!Ще почерпя:) |
|
|
 |
|