| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
goiko Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 10:39 Заглавие: Телевизор TOSHIBA 21V33E3 - изхода за слушалки ? |
|
|
Здравейте,
искам да Ви питам на този телевизор изхода за слушалките директно от изхода на НЧУ-то ли е или през ограничителен резистор и колко ома са високоговорителите?
Иска ми се да си включа тонколони, но за схемата на този модел навсякъде в нета ми искат пари. Благодаря и успехи ! Г. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 10:51 Заглавие: |
|
|
Ако можеше да се включват тонколони-щеше да пише изход за колони, а не за слушалки!!!  _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
goiko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 14:25 Заглавие: |
|
|
Благодаря, mitachi ! Много ми помогна.  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 14:48 Заглавие: Re: Телевизор TOSHIBA 21V33E3 - изхода за слушалки ? |
|
|
| goiko написа: | Здравейте,
искам да Ви питам на този телевизор изхода за слушалките директно от изхода на НЧУ-то ли е или през ограничителен резистор и колко ома са високоговорителите?
Иска ми се да си включа тонколони, но за схемата на този модел навсякъде в нета ми искат пари. Благодаря и успехи ! |
Колонки обаче все пак можеш да включиш - с условието да са колонки за компютър - от тези дето имат вграден усилвател и работят на захранване с 220 V~. За да не ги повредиш при включването намаляш звука на телевизора докрай, включваш колонките, нагласяваш им усилването на средно положение и вече усилвай звука на телевизора, но не му давай голям зор, следи появата на изкривявания. След това вече регулирай окончателно силата и на колонките.
P.S. Имаше някакъв проблем с размера на текста! Не бях го забелязал, както и нямам представа как е станало! _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|