Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Телевизор TOSHIBA 21V33E3 - изхода за слушалки ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
goiko
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 30, 2008 10:39    Заглавие: Телевизор TOSHIBA 21V33E3 - изхода за слушалки ? Отговорете с цитат

Здравейте,
искам да Ви питам на този телевизор изхода за слушалките директно от изхода на НЧУ-то ли е или през ограничителен резистор и колко ома са високоговорителите?
Иска ми се да си включа тонколони, но за схемата на този модел навсякъде в нета ми искат пари. Благодаря и успехи ! Г.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Нед Мар 30, 2008 10:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако можеше да се включват тонколони-щеше да пише изход за колони, а не за слушалки!!! Laughing
goiko
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 31, 2008 14:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря, mitachi ! Много ми помогна. Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 31, 2008 14:48    Заглавие: Re: Телевизор TOSHIBA 21V33E3 - изхода за слушалки ? Отговорете с цитат

goiko написа:
Здравейте,
искам да Ви питам на този телевизор изхода за слушалките директно от изхода на НЧУ-то ли е или през ограничителен резистор и колко ома са високоговорителите?
Иска ми се да си включа тонколони, но за схемата на този модел навсякъде в нета ми искат пари. Благодаря и успехи !

Колонки обаче все пак можеш да включиш - с условието да са колонки за компютър - от тези дето имат вграден усилвател и работят на захранване с 220 V~. За да не ги повредиш при включването намаляш звука на телевизора докрай, включваш колонките, нагласяваш им усилването на средно положение и вече усилвай звука на телевизора, но не му давай голям зор, следи появата на изкривявания. След това вече регулирай окончателно силата и на колонките.
P.S. Имаше някакъв проблем с размера на текста! Shocked Не бях го забелязал, както и нямам представа как е станало!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети