Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DVD Panasonic с MR6710

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 01, 2008 12:34    Заглавие: DVD Panasonic с MR6710 Отговорете с цитат

Колеги ,поради липса на пазара на този чип ,реших да го сменя с друг ШИМ ,трябва ми да знам поне работната честота на 6710 ,ако е 100Кхц бих пробвал с TOP ,ако е друга ще го мисля ,та има ли някой да знае тази честота ,или някое DVD с този чип да измери ,защото и дейташит не се намира за тази екзотика . Благодаря !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 01, 2008 12:52    Заглавие: Отговорете с цитат

И тук са задали същия въпрос, така че може да следиш за темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети