| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
www123 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 18:56 Заглавие: телевизор NEO TF-3701LCD не може да се пусне |
|
|
| Телевизор NEO TF-3701LCD стои в stand by и не може да се пусне да работи. Не става нито от дистанционното нито от бутоните на него. Собственика казва, че преди да спре окончателно е имало някакво пукане в говорителите от време на време. Аз си мисля, че е от dump. Вие какво ще кажете. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2008 7:11 Заглавие: |
|
|
В друг форум питаш от какво може да изключва термопредпазителя ,а тука защо не се включва телевизора . Как да ти се помогне като непишеш какво си позамерил и до какви заключения си стигнал . Ако я докараш до там ,че неможеш да се справиш има начини да се свържеш с някой от нас за повече инфо . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
www123 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2008 8:53 Заглавие: |
|
|
| Мерил съм 5-те волта на stand by има ги. На импулсното захранване има напрежения написани и три сигнала от които единия е сигурно за пускане на импулсното. Мерих тези три сигнала като същевременно пусках телевизора от бутоните му, но на тези сигнали не мърда никакъв волтаж, което ми кара да си мисля за dump. Чипа е EN29LV040A с лепенка 6412 (чипа е flash). |
|
|
 |
|