| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 22:45 Заглавие: Помогнете за едно видео Р2(Panasonic)pls!! |
|
|
Capstan-a му няма мощност,ВА6430 вече смених.Като му помагам с ръка си работи!  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 22:48 Заглавие: ре |
|
|
НОВ........ _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 22:50 Заглавие: |
|
|
| въобще ли не върви или влачи.проверили как се храни. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 23:13 Заглавие: |
|
|
Като му помагам с ръка си работи,и не влачи,но няма сила да зареди-прибере лентата.Нямам описание на драйвера,и затова не знам дали се храни добре.То изобщо не тръгваше,ама проблема беше лесен-едно от слабите места на тия модели-С303 1мф 200в в захранването.Предполагам че и другия дефект е често явление,ама не съм го оправял  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
auviteh Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 0:28 Заглавие: |
|
|
| Може пак да е захранване /вторични кондензатори/.Пренавива ли добре?Работи ли с касетка без лента?Да не са клеясали втулките на кпщана? |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 1:57 Заглавие: |
|
|
| auviteh написа: | Може пак да е захранване /вторични кондензатори/.Пренавива ли добре?
?Да не са клеясали втулките на кпщана? |
не е захранване
не са клеясали втулките на кпщана
Работи с касетка без лента,но иска помощ.На студено-първите10секунди има мощност но постепенно увяхва.
май е обратната връзка,работя по нея......
ba6435s=ba6430s.Пак я смених-без подобрение
намерих и мотор за дублиране-без ефект...Ба-си.....все на мен ли  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
remi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 8:57 Заглавие: |
|
|
| правил съм десетки такива панасоници-това не е рутинен дефект и силно се съмнявам, че е мотор.по-скоро е около неговото захранване.огледай основната платка там където е захранващия куплунг-има доста греене там и е пълно с лоши спойки.мери в динамичен режим напреженията на мотора.при пренавиване как се държи? |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 11:08 Заглавие: |
|
|
| В захранването най напред смени кондензаторите 470/25 волта и двата,задължително. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 13:27 Заглавие: |
|
|
И от мене същата идея смени всички конд. във захранването и сложи за препоръчване 105C.Ако не вярваш загрей го със сушоар това захранване и ще му дойде мощноста.  |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 18:04 Заглавие: |
|
|
Днес дойде същото видео за глава.Дублирам всичко което може+захранване но не потегля!Вече ми се изчерпа фантазията.Срааам...
Меря в динамичен режим напреженията на моторите.Пуснал съм и двете видеа на плей.Проблемното не усеща че му намалявам оборотите,и спира.Никаква мощност,колкото да си върти зъбчатките без касета.Захранването е идентично.Шах!!!
Ако някой е патил такова нещо да сподели!! _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
|