| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 9:08 Заглавие: TV NORDMENDE шаси 618А ниско напрежение от захранването |
|
|
| TEA2029 прави три опита да пусне захранването,но на изхода се получава 69 волта и спира .При разтоварено +В ,напрежението става +140 волта ,но като сложа лампа пада .Електролитите в захранването и филтражния на +В сменени ,транзисторите в първичната част проверени на място. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 9:24 Заглавие: |
|
|
Що не смениш всички 1N4148 в горещата страна-те не са много.Понякога дават утечки и не се ловят с уред.Прецъкай пак и малките транзисторчета,ама на отпоено да няма някой "хвърлил топа".
В тва захранване съм забелязал (то пък едно захранавне)-че е най-лесно да се действа хамалската и да се сменя наред,отколкото да се търсят причини,да се мери и да се следва нормалната логика.
Просто в него логика няма.
Спойки вярвам си огледал и попрепоил... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 11:13 Заглавие: |
|
|
| DP26- високо вътрешно съпротивление.Германеца ми е мислил лошото когато е решил да го прави това шаси без да отбележи елементите от страна спойки . |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 17:57 Заглавие: |
|
|
//offtopic
| fikret написа: | | Германеца... |
Французин,французин,не е германец.
Thomson Technologies
Абе аз не от вчера ви разправям,чe на хора дето си лапат пишките вяра да им нямате.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|