| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:21 Заглавие: Sony KV-21FT1K ,шаси FE-2 няма звук |
|
|
Отначало процесора не командваше релето за включване на 220В,след слагане на нова памет със запис тръгна ,но не изкарваше никакви вторични напрежения,наложи се смяна на ИС в захранването.Сега за капак нямам звук,няма на входа на НЧУ/1 крак/,телевизора е моно.Въпроса ми е следния трябва ли да се зададе нещо в сервиза ТТ- или процесора е за смяна?
Нещо днес не върви,май ще се прекратява по-рано и дена на майстора. _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:27 Заглавие: |
|
|
Ако е сложена точната памет, би трябвало нищо да не се прави в сервизен режим освен геометрия евентуално. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:32 Заглавие: |
|
|
| Дима,пробвай с този |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:35 Заглавие: |
|
|
За съжаление и аз така мисля/пробвал съм и с празна и с други памети/,май ще го погледам още малко и ше го затварям.Единствено което ме задържа още е че не виждам връзка с другите дефекти. _________________ Димитър |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:59 Заглавие: |
|
|
zapad,идвами да прескоча до Вас,за да Ви почерпя,изглегда съм голям карък днеси с трите памети с които пробвах няма звук,а с първата от Вашите тръгна. _________________ Димитър |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 12:30 Заглавие: |
|
|
Явно всички с които си пробвал, са били за вариант с MSP. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 12:40 Заглавие: |
|
|
| Дима,ами на всички на които си помагал,ако решим прескочим до теб,сигурно близките 10 години няма да можеш да се оттървеш от гости |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 12:54 Заглавие: |
|
|
mitachi,специално обърнах внимание на това при записа на паметите,влизах в севиз и на някои от тях пишеше верия моно и нямаше в сервиз реда за audio и затова го изключих тоя вариант,но изглегда това ме е подлъгало. _________________ Димитър |
|
|
 |
|