| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 13:30 Заглавие: турско захранване вдига напрежение -РЕШЕНО |
|
|
| Колеги захранването е от Samsung знаете за какво става дума. Доста теми има основно как се прави ремонт на захранването на ТВ но никаде не можах да намеря как пък се ремонтират тези турски блокчета. Значи захранването работи но не както трябва защото вдига напрежение до 250В на вторичната. Всичко е ясно че на магазина ги има и че има и други видове блокчета които може да се пресадят но тъй като имам време и самото захранване не е дало на късо искам да ви помоля някой пробвал ли се е да ги отремонтира и дали е срещал такъв проблем. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 13:33 Заглавие: |
|
|
На първо време смени електролитите...
Разбира се най-добре е ако има възможност да си възстановиш старото захранване...Ако разбира се трафа не е потурчен някъде.
Като приказваш че имаш свободно време-ми хубаво -второто начинание,което ти предлагам е по-полезно от това твоето което си захванал в момента. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 13:38 Заглавие: |
|
|
| ТВ-то дойте с такова захранване, кондензаторите ги смених но от тези които сложих единият ме съмнева утре ще сложа нови. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 13:41 Заглавие: |
|
|
Сложи нови,ако не стане пак си смени и 2та ценера. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 17:43 Заглавие: |
|
|
| И ако пак не стане провери и резисторите |
|
|
 |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 9:01 Заглавие: |
|
|
Колеги захранването тръгна със смяната на кондензаторите и ценерите. Надявам се да държи и да не ми го върнат скоро . Мерси за помоща. |
|
|
 |
|