Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

тонколоната ми изгоря...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
диан георгиев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 11:01    Заглавие: тонколоната ми изгоря... Отговорете с цитат

Добър ден, оригиналната ми тонколона на уредба Sony XO-D1 мисля че изгоря замериса на изгоряло и спря да свири другата все още работи бихте ли ми казали от какво може да е провокирано това и дали може да се оправи тази тонколона. Мерси предварително.
Върнете се в началото
disela
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 11:30    Заглавие: Отговорете с цитат

тука да не са врачки уе ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 11:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Била е включена към нещо и от това е изгоряла.
Може да се поправи като се оправят или сменят изгорелите неща.
Върнете се в началото
диан георгиев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 11:41    Заглавие: Отговорете с цитат

ами мерси ще я занеса на ремонт евентуално, но те са доста стари дали няма да е по- добре да си взема нови колони направо.. Smile
Върнете се в началото
dobrin_67
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БУРГАС

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 12:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
тука да не са врачки уе ...

Не му се карайте на човека пита си най културно.
Та по въпроса; Диане взимаш някакъв говорител който можеш да прежалиш, намаляш волумето на min. включваш говорителя на мястото на изпушилата тонколона и започваш да усилваш бавно ,ако започне да се чува някакво бучене, изкривяване на звука или нещо поразлично от нормален звук изключваш всички жици и на сервиз.
Ако липък се чува всичко нормално включи здравата тонколона на мястото на говорителя и усили по смело и ако всичко е ОК. взимаш само изпушилата тонколона и пак на сервиз там ще ти кажат дали е по добре нови .

П.С. И друг път по леко с децибелите.
Върнете се в началото
Диан георгиев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 19:35    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси мн Smile то не беше усилено много, обаче се пробвах да направя нещо. Свързах си уредбата към компютъра и отделно имам малка система 5.1 канална и вклучих само баса. Отначало свири добре, но после... Другия възможен проблем според мен е, че кабела на тази колона не ми стигна и прибавих доста по- дебел за по- големи колони но не вярвам това да е проблема. Другото нещо, което искам да попитам е дали някой знае защо като си вържа 5.1 каналната система към компютъра като се усили малко повечко и започва да се чува едно пръщене и за да спре трябва да се изключи системата... И пак мерси. Надявам се и този път да получа адекватен отговор Embarassed
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 20:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, какво повече искаш? Имаш китайски боклук със съответно на парите му качество и съответна P.M.P.O. която трябва да разделиш на 100 за да си дойдем на приказката.
Замисли се за "музиката", която пускаш. Сигурно са някакви модерни боклуци със силно пресилен бас. Имал съм подобен случай, не много усилено, но 4 баса по 20 см. умряха без да ги усетя, въобще не беше силно на слух.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
диан георгиев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 20:49    Заглавие: Отговорете с цитат

HARDTECHNO RULZ ! Smile мерси на всички, които се отзоваха на призива ми Smile
Върнете се в началото
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 18:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма маитап ,има някякво техно ли какво е дето всички ДА НАИСТИНА ВСИЧКИ ПЕСНИ !!!! кривят на минимум +3 db Rolling Eyes и хората му се кефят Arrow 3 Da Hard Way - Pull the Trigger (Temper Tantrum Mix)
тая песен конкретно под + 1 дб не видях да пада Laughing през повечето време варира от около +1 до +5 Laughing hardcore май му се казва .Сега се опитам да си представя какво ще излиза ако това изкривеното парче се изкриви от самия усилвател .. можеби постоянен ток Laughing
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети