Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV Panasonic TC21S1RCP не включва -РЕШЕНО

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BINEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 12:32    Заглавие: TV Panasonic TC21S1RCP не включва -РЕШЕНО Отговорете с цитат

Там е проблема че горе посоченият модел не тръгва. Напреженията след трафа са наред, но при натискане на копчетата от шасито не иска да тръгне. Проверих ST-BY на процесора но от 24 крраче не се превключва а той има захранване. Не съм пробвал с нов дъмп тъй като клиена като ми го е донесъл работещ а при мен не ще и поради това реших да ви попитам. Пречината да ми го донесе е че отвреме на време се е чувало църкане и открих спойка на ТХО.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
radoslavn
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Карнобат

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 12:44    Заглавие: Отговорете с цитат

А с дистанционното?
BINEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 12:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам няма го при мен. Ще пробвам с универсалното ДУ. След като видях схемата се оказа че захранващите напрежения не са много добре, при измерване имам две по 9В и едно 40В а по схема трябва да бъде 12В. Може ли дази разлика да се дана на това че е в ST-BY.

Колега има един лаф МАЛКО АМА НА ВРЕМЕ. Laughing С УНИВЕРСАЛНОТО ТРЪГНА. закривам темата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети