|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 21:37 Заглавие: Заместител или подобна на SLB 0587 |
|
|
Здравейте, колеги!
Ще ви бъда благодарен, ако може да ми посочите аналог или заместител на този чип. Производство е на SIEMENS, но доколкото разбрах, не се произвежда от вече две години. Ползвал съм го в сензорен димер и имам намерение да правя още един или няколко с подобни функции. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:27 Заглавие: |
|
|
| виж в магазина на млад конструктор те имаха разработка с PIC,и ако не се лъжа беше на по приемлива цена. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 17:27 Заглавие: |
|
|
| Ако става дума за "Млад конструктор"- Варна, наистина имаха, беше публикувана в един от броевете на списанието, което издаваха преди няколко години. Авторът на разработката ми е приятел и нямам проблеми да му поръчам програмирането на PIC-а. Само че тази схема нямаше сензорна функция, а аз точно нея ще ползвам за новите димери. Опитвах се да го накарам да разработи нова схема с PIC, включваща и сензор, но нещо не му се захваща с това, поне за сега. А сензор с транзистори не ми се прави, опасявам се от трудности при настройките и нестабилна работа. Ще има също така доста елементи, което при ограничено място е "минус". |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 13, 2008 9:45 Заглавие: |
|
|
Виж в eshop-а - търси dimmer
Има едни серия LS7... дето са точно за тъч контрол, ама цената на наличните гледам, че е меко казано солена |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 21:53 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, май ще се възползвам от схемата с PIC-а, но нека първо установя контакти с производителя. Търсих през търсачката, но само по кодови думи на български. Ще пробвам пак. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|