| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 13:05 Заглавие: Проблем TV SONY KV-M14D шаси BE-1 -РЕШЕНО! |
|
|
При студен в първите минутки като го пуснеш да се настройва и подминава програмите без да спира и след катопозагрее тоя проблем се оправя .Има и друг проблем че не иска да приема команди от дистанционното иначе от пулта на телевизора си работи.Смених кондензаторите на 7 волта и стабилизатора за 5 волта но проблема си остана ,а 5 волта си е добре напрежението.Някой има ли идея къде може да е проблема дали самия процесор M50436-618SP нещо вече се е сговнил или има нещо друго.Установих че неможе да е от паметта щото тя е за помнене само на канала на който е настроен ,остава да е нещо около процесора или самия той .Благодаря за помощта предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 13:15 Заглавие: |
|
|
На бобинката в МЧУ краката са и черни-иска да се позастържат и да се запоят наново.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 8:33 Заглавие: |
|
|
Сърдечни благодарности на колегата Божилов за помощтаНаистина след презапояване на бобинките в МЧУ на сонито вече не подминава канала при настройка.Имал съм и друг път същия проблем но се сетих с помощта на колегата А що се отнася до дистанционното то се оказа повреден пулта който е от евтините котайски универсални.Приключвам темата  |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 19:29 Заглавие: |
|
|
| Имал съм и друг път същия проблем но се сетих с помощта на колегата Това ми звучи така На един му разказвали виц а той казал този виц го знам ама по друг начин |
|
|
 |
|