Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с ТВ Hyundai CB2110BF /шаси HD-9361D/

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stenlius
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, наскоро си купих Hyundai CB2110BF /шаси HD-9361D/ и имам проблем с единия видеоканал - на Булсатком съм през скарт и когато се появи светла сцена - примерно рекламите на BTV и картината се размазва и започва да прескача - изглежда "премодулирана". През ДВД плеър няма такъв проблем. Моля някой от специалистите да ми каже как да вляза в сервизното меню за да видя евентуално дали има настройка на яркостта, тъй като картината по AV ми се струва доста ярка, или ако имате идея как да се оправя с проблема - ще съм много благодарен. През тунера няма този проблем - там си работи нормално. Мерси предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 20:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Това няма да се оправи от сервизен режим. Не съм ползвал булсат приемник, но на други има регулиране нивото на видеосигнала. Може и да е с тример-потенциометър. Нивото може да се намали и в приемника и в телевизора. Не знам кое от двете не отговаря на стандарта. Лесно може да се провери, като включите нещо на входа на телевизора, дето е сигурно че дава точно ниво на сигнала. Иначе, в най близкия сервиз, ще оправят нещата. Но им отнесете и двете неща!
П.П. Не съм видял че на DVD няма проблем. Ама на същото место дето включвате и сателитния приемник ли е? Ако е така-проблема е в приемника на булсатком. Вижте дали в менюто няма някакво регулиране на видеосигнала?
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 20:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Едва ли ,повечето нямат ,трябва хардуерно да се отслаби малко.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Stenlius
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 23:17    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.vbox7.com/play:14b80d72

Това е едно от нещата, които прави Sad.
Забравих - пробвал съм приемника със същия кабел на телевизор 21" LG Флатрон и там го няма този проблем, всичко си беше в норма Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети