|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kaz Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 21:33 Заглавие: Нареждане иглите на глава за матричен принтер Панасоник 1150 |
|
|
Някой првил ли го ?
ще съм много благодарен ако ме посъветвате от къде се почва и в каква посока? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 22:08 Заглавие: |
|
|
Ако е това, за което си спомням, че ми изпили нервите преди около 1 година, то почти всички игли си влизат на мястото без предпоследната.... тя се обърква с последната... Като цяло иглите си хващат посоката, в която са били, ако си сменял само една. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 18, 2008 10:19 Заглавие: |
|
|
много важен момент е : от къде се започва...искам да кажа в кой отвор се поставя първата игла и следващия момент - след като се постави първата, следващите в каква посока се нареждат----> по посока на часовниковата стрелка или обратно ?
да наистина си влизат,но накрая остават 2 или 3 които не могат да си намерят мястото
до всяка бубинка има някакви номера,но не мога да разбера как да разкодирам тия цифри... има 1,2,3,4, 5-няма, две 6 , 7, две 8
(ако изобщо тия цифри имат някакво значение за моя проблем)
в моя случай всички игли са извадени и всички трябва да се наредят..
то май не може да се извади една,без да се извадят всичките |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Апр 19, 2008 16:57 Заглавие: |
|
|
Съжалявам, тогава имах сглобена за модел.... _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|