Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Имам проблем с видеокамерата
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 18:24    Заглавие: Отговорете с цитат

мульо написа:
Ето и инструкция на руски, предполагам ще ти е по-лесно да се справиш с нея.
http://www.samsung.uz/support/products/camcorders/manual/?page=2&download=VP_D93_VP_D97_VP_D99.pdf

Mnogo ti blagodaria.
Върнете се в началото
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2005 19:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

Namerih go,no mi kazva 4e ima problem s ustroistvoto.Kogato go ka4vaha niamashe problem,a sega kvo stana.Az imam i XP-to mi ima i pak2,no...kakvo da pravia s tazi udivitelna v/u ikonata na platkata.

Ако има диск към IEEE 1394 картата ти, зареди драйвера от там, ако няма ти е нужен производителя на картата или чипа с който е реализирана картата за да намериш работещ драйвер в интернет.

Smile мульо е напълно прав тази камера не поддържа USB2.0 така че не можеш да сваляш филми по този интерфейс. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 0:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Петров написа:
Цитат:

Namerih go,no mi kazva 4e ima problem s ustroistvoto.Kogato go ka4vaha niamashe problem,a sega kvo stana.Az imam i XP-to mi ima i pak2,no...kakvo da pravia s tazi udivitelna v/u ikonata na platkata.

Ако има диск към IEEE 1394 картата ти, зареди драйвера от там, ако няма ти е нужен производителя на картата или чипа с който е реализирана картата за да намериш работещ драйвер в интернет.

Smile мульо е напълно прав тази камера не поддържа USB2.0 така че не можеш да сваляш филми по този интерфейс. Smile

imam disk no draiverite lipsvat iavno.Do sega tarsih,no nemojah nishto da nameria.Utre pak.Mersi
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети