Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

батерия на мп4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 22, 2008 14:23    Заглавие: батерия на мп4 Отговорете с цитат

така вапросат ми е следния закупувам си Mp4 със вградена батерия минава 1 година и батерията се изтощава още при зареждането и трябва да я сменя да обаче като отида при техниците те казват тя е вградена и не се смена само, че аз вземам отвертка и проверявам колко е вградена батерията и се оказва, че китайците са я вградили с двустранно тиксо върху чарковете на самия плеар или с две думи мога да я сменя обаче не мога да намеря същата батерия и даже и гугал не е чувал за нея та за това питам ако намеря батерия която се събира в корпоса и е 3.7V както оригиналната но е с повечко ампери ще ми работи ли мпчката коректно питам щото да знам дали да купувам от батерийте за гсм някоя по компактна или трябва да е същата като оригинала иначе излиза дим и мирише лошо?
Върнете се в началото
Bengata
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 22, 2008 14:30    Заглавие: Re: батерия на мп4 Отговорете с цитат

Купи и пробваи едвали Китаиците са го направили да си познава батерията като лаптопите не мисля че ще имаш проблем.Сложи по мощна.Напиши обаче какъв е марка поне и модел ако има.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Вто Апр 22, 2008 14:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Гугъла че е чувал за такива батерий е чувал но са доста солени продават се отделни литиево йонни пакети с такъв номинал на напрежвнието 3.7V.Незанам точно каква ти е батерията,направи и снимка и трябва да има някакви надписи по нея.Капацитета не би трябвало да те притеснява.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 22, 2008 15:22    Заглавие: Отговорете с цитат

еми как да ти кажа то има някакви китайски иероглифи и чат пат по некоя цифра
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети