| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jbox Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 15:58 Заглавие: питане за лампа с докосване |
|
|
здравеите !!! и весели празници ! та имам такажа лампа тя е на 3 режима (осветяване) с докосване на металната част . та вапросът ми е защо лампата сама се включва(което се случва доста често) обикновено става към 19 часа това включване и изкючване това знак ли е че съседите нещо правят ????  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 16:02 Заглавие: |
|
|
Съседката млада ли е ?  |
|
|
 |
jbox Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 16:05 Заглавие: |
|
|
еее ако беше млада (до 25 ) щяхме да се разберем по съседски (опс ) обаче сина и ми е набор а аз сам на 20  |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 16:12 Заглавие: |
|
|
Не знам точно на какъв принцип е ключа ,но предполагам е на антенния.Възможно е да ти идват някакви смущения по захранването(но не и от съседите) от уред включен в същия токов кръг,влага в кутията на ключа за някакъв вч. излъчвател не съм сигурен.По скоро трябва сам да забележиш някаква зависимост.И да знаеш дърта риба няма !!  |
|
|
 |
jbox Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 16:21 Заглавие: |
|
|
аха мерси за бързите отговори влага няма но токовите кръгове са ни много объркани т.е. (осветление и контакти ) та искаш да ми кажеш че може да дава някакви смущения от другие ел. уреди ли ? благодаря !!  |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 17:37 Заглавие: |
|
|
| Вкъщи имам димер ,който се управлява със дистанционно и жената като пусне пералнята,от време на време премигваше,като сложих един филтър от стара Перла и нещата си дойдоха на място |
|
|
 |
|