|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Citadelata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 21:14 Заглавие: Книга за цветомузика |
|
|
| Здравейте! Интересувам се от цветомузикални уредби, но освен да правя готови схеми си нямам представа от нищо друго. За това се нуждая от някакво четиво за начинаещи на тема цветомузика, честотни филтри и такива работи. Много ще съм благодарен ако някои посочи книжка или списание специализирано за цветомузики по възможност на български. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2008 9:22 Заглавие: |
|
|
Списанията "Млад конструктор","Радио, телевизия, електроника" и руското"Радио" са пълни с такива статии.
Българските са качени на един сайт, порови във форума за адреса и поразгледай.
Знам, че и сп. "Радио", най-редовно се сканира в руски сайт, но не ми е трябвал и не съм го разглеждал.
Ето колегата до мен, дава приблизителна информация:
От "radio.ru', разглеждаш съсдържанията на всичко качено, а след това от раздел "архив" си намираш твоята цветна музика.
Minkov |
|
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2008 11:10 Заглавие: |
|
|
| Има и една книга само на тая тема,но е на руски - "Цветомузыкальные установки"-Эрве Кадино. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|