| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 8:08 Заглавие: |
|
|
Изглежда добре, но освен ако не ти трябва нещо наистина много компактно и с неголеми възможности - тогава си заслужава, иначе може да си намериш нелош "нормален" лаптоп за малко повече пари - нов. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 17:30 Заглавие: |
|
|
Това "нещо" съм го виждал.Но тази цена си е направо смешна като се има впредвид,че за +200лв може да се купи лаптоп.Незнам при какви изисквания това нещо може да е реално конкурентно на лаптоп-Само размер.Ако това е изискването според мен по добре си вземи някакъв Pda и ще си имаш малка и гъзарска играчка. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 0:42 Заглавие: |
|
|
Май започвам да се "разкандардисвам"вече,повече заради малката разделителна способност на дисплея,пък и се оказа че процесора реално работи на 630мхз което не ми харесва,а иначе си има всичко като истински лаптоп  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 7:08 Заглавие: |
|
|
| Май става само за WI-FI ровене из нета и говорене по Skype ,текстообработка може би. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 19:31 Заглавие: |
|
|
Колеги го ползват с голям успех за диагностика на проблеми по локалната мрежа.... Проблем може да бъде времето за зареждане- 2-3 часа. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|