| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Staho Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 11:38 Заглавие: |
|
|
Тва нищо се не види бре?Ресайзната ли е или си е такава като размери?
Ако я има в по-свястни размери-качи я направо във файлообменника и дай линк към нея.
www.eserviceinfo.com
Регистрираш се там и я качваш.
Че така с тая "пощенска марка" няма да стане. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Staho Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 11:54 Заглавие: |
|
|
| Значи схемата е намерих във http://telemaster.ru/ там на LCD TV mini дъното на това телевизорче е JV 565- 26M |
|
|
 |
Bengata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 13:18 Заглавие: |
|
|
Купилиги тея транзистори 2SD1803 Ако не си купиги сложиги и пиши да видим какво е станало дали пали лампта или не.Ако не можеш да гинамериш точно тея пробва с ВС да видиш дали тръгва трафчето.
Това ровено ли е преди щото ми се струва че маи някои го е пипал? |
|
|
 |
Staho Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 21:37 Заглавие: |
|
|
| Да ровено е преди по схемата видях че един транзистор липсва и е сложен мост Q13 транзистора го няма и на мястото на колектора са му пуснали + идея си нямам защо и как е работило Сега ще му сложа всичко което липсва и е изгоряло. |
|
|
 |
Staho Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 19:50 Заглавие: |
|
|
Здравейте колеги сложих BC879 на инвертора на лампата ,а мястото на Q13 (липсващия)сложих BDX54C такъв имах но много грее и затова го извадих отвън със радиатор засега телевизорчето работи само ме притеснява че загряват транзисторите на инвертора които сложих и този другия, Трансформаторчето и то загравя дали е нормално Одеве го оставих работеше около 4 часа и издържа Не съм телевизионен техник не съм и специалист, просто обичам да се ровя с поялника по електрониката Добре че сте вие да помагате без ваша помощ нямаше да го оправя Благодаря ви на всички които писаха. |
|
|
 |
|