|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
skat3r Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 23:43 Заглавие: автоаларма MITSUBA MT319 |
|
|
Здравейте! Имам проблем с автоалармата си (MITSUBA MT319) Japan-ска Значи работата е там, че аджеба с всичкият си акъл я монтирах под капака и реших аз преди няколко дена да измия старателно двигателчето и си викам бре хубу даи и кутията на алармата чувал съм от хора които повечко се занимават, че нищо не може да и стане, "след като изсъхне ще сработи пак", но "нанайки". Не знам какво да правя като свържа буксата за централното изскачат някакви изскри и се чува релето(за централното маи), другото което е дистанционното натискайки го няма контакт с алармата... ни мига ни заключва,ни писука... гледах вътре преправих някои спойки има един итеграл(CF775-04/P 062129E на MICROCHIP) , дали не е от него... но другото което е да повторя никакви реакции като натискам бутоните от дистанционнот... проста снима прилагам на алармата -> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243419
Моля да ме съветвате какво може да и е и може ли да се оправи(как?).
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
skat3r Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 20:05 Заглавие: . |
|
|
| Възможно ли е от едно реле, проследявайки е за централното(защото мирише на изгоряло) да не хваща алармата... смисъл натискайки бутоните на дистанционното никва връзка с модула на алармата.... |
|
|
 |
skat3r Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 19:16 Заглавие: :) |
|
|
| Благодаря колеги, но се справих сам.Вчера си поиграх до по-късно и оправих един транзистор и сега е ок, много се радвам че няма да давам пари за нова... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|