| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 19:28 Заглавие: |
|
|
| Ясно разбрах ви,искате да разберем дали нещо около тхо-то товари захранването.По - точно преоврка на вторичната част.Ами утре ще го пробвам това с лампата и ще докладвам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 20:46 Заглавие: |
|
|
Отцепвам темата и втората и част я местя [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=41609&topicshow=За%20сивите%20(отцепена%20тема)]тук[/url] _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 02, 2008 22:09 Заглавие: |
|
|
| Колеги пратете ако имате схема за този AKAI че аз имам две ама и на двете едвам различавам кое какво е и двете се различават по състав една от друга. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 02, 2008 22:20 Заглавие: |
|
|
Е нали на предната старница ти дадах линк-тая не става ли?
| Bojilov написа: | | http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=35889 |
Електролитите на +В смени ли ги в крайна сметка? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 03, 2008 0:14 Заглавие: |
|
|
| Technician написа: | | като му подам сигнал от кабелната и защитата сработва и тв се включва и изключва на импулси и картината едвам се различава - много слаб сигнал и силно заснежен... | Като пуснеш сигнал по ниска честота, пак ли има снежинки?
Лош контраст съм имал от пробил ценеров диод по веригата ACL за контрол на тока на лъча от 7кр. на ТХО-то. Виж колко волта е напр. на 20кр. на AN5195?
При доближаване на антената до тунера се променя хор. честота и TB може да изключва от X-ray protection от 5кр. на ТХО-то. Виж колко е напр. на 55кр. на AN5195? | Technician написа: | | Ами утре ще го пробвам това с лампата и ще докладвам. |  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 14:42 Заглавие: |
|
|
| Кадровата се оправи и спря да включва и изключва като смених двата електролита C-403,C-427 - 100mf/160v,сменил съм и трита електролита на захранването.Проблема със картината си остана и днес вадих контура T301,в него има един кондезнатор който явно си беше променил стойноста,пробвах със различни от 5.6 до 51pf и най-добре се държеше с 10pf,долу горе я докарах картината но все още не е така изчистена.Въпроса ми е какви стойности са кондензаторите във контурите T301 и L301,и още един въпрос когато тв е в дежурен режим се чува едно слабо пищене в говорителя. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 14:58 Заглавие: |
|
|
| Technician написа: | | Въпроса ми е какви стойности са кондензаторите във контурите T301 и L301 |
T301-12pF
има си тема по въпроса за тия неща в "Енциклопедия"-ама не си ровил там преди да питаш явно . _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 16:07 Заглавие: |
|
|
| Благодаря колега Божилов,а пищенето каде да ровя за него? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 7:07 Заглавие: |
|
|
Пищенето го оправих като смених един електролит на нискочестотния усилвател който е на входа на Volume,сега пък имам проблем с усилването на звука,не може да се регулира,графично се изобразява усилване и намаляне ,но звука е на едно ниво,моля помагайте!
Тоя телевизор ми образува нерви.
9. Добавяне на "нещо" за което даден потребител се е сетил в последствие става с бутона , а не с писането на нов пост (особенно в случаите когато няма други постове след последния му).  |
|
|
 |
arcov Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 12:22 Заглавие: |
|
|
| а като го пуснеш на автоматична настроика спира ли на програма |
|