|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 17:37 Заглавие: Черен екран |
|
|
Здравейте. Аз съм поредният случай на "черен екран", само че при мен проблема се появи в следствие инсталиране на допълнителна RAM. Цялата работа е там, че до преди 2-ва дни бях със 512 MB и реших да я ъпгрейтна на 1,5 GB (RAM-та е сложена на 1-ви [1 GB] и 3-ти [512 MB] слотове. Дъното не е Dual !) . До тук нищо лошо, само че PC-то взе, че започна да прави номера. Първо се рестартираше само, като преди рестарта ми показваше син екран с бял надпис, но не можех да прочета нищо, защото минаваше много бързо. Този проблем се отстрани, за сметка на това се здобих със "нигащ монитор" . По няколко пъти на ден ми дава черен екран за около 3 сек. след което пак се оправя.
Конфигурация :
AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
AsusK8N4-E(3 PCI,3 PCI-Ex1,1 PCI-Ex16,3 DDR DIMM,Audio,Gigabit LAN)
nVIDIA nForce4-4X, AMD Hammer
ATI Radeon X550 (RV370)
RAM 1x512MB + 1x1GB |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
etka Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 17:56 Заглавие: |
|
|
Пробвах по отделно и двете. Пак същото
Дъното е Dual RIDE |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 18:38 Заглавие: |
|
|
| Видеокартата вградемна ли е ?Ако не почисти си слота и перата на видеокартата. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пет Май 09, 2008 11:54 Заглавие: |
|
|
Деинсталирай и пак инсталирай видеодрайверите... В краен случай ще се наложи да преинсталираш windows... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|