|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kpacc Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 18:53 Заглавие: фотоапарат HP Photosmart M517 -счупен дисплей |
|
|
| Счупих му дисплея, имате ли представа колко би струвал нов дисплей, да знам дали има смисъл да го оправям въобще. И ако имате идеи за такъв сервиз във Варна давайте идеи |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 21:46 Заглавие: Re: фотоапарат HP Photosmart M517 -счупен дисплей |
|
|
Ще ти кажа какво да направиш и мисля че няма да имаш ядове с фотоапарата.Влизаш в Българския сайт на HP и пишеш емайл до сервизния им център,като им обясняваш че без да искаш си го изтървал апаратчето и дисплея му се е счупил непоправимо,ще им напишеш трите си имена и серийния номер на апаратчето,и телефон за връзка с теб,мисля че още като натиснеш ентер за изпращане на писмото и телефонът ти ще е звъннал,ще ги помолиш да ти изпратят нов дисплей,пари или изобщо няма да ти поискат или ще е на минимална цена (заводска).И може би ще ти кажат да го занесеш на сервиз някаде за да ти монтират дисплея,но вече друг въпрос е какво ще решиш ти,сам ли ще си го сменяш или ще го носиш в сервиз.
Дано да съм ти помогнал с нещо. |
|
|
 |
Kpacc Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 21:27 Заглавие: |
|
|
| мерси, ще го направя |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|