| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2008 9:55 Заглавие: Sony MHC-EX7- Търся сервизно описание |
|
|
Здравейте, ако някой може да ми изрови описание ще съм много благодарен  _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2008 10:16 Заглавие: |
|
|
Ами това е мосфет усилвател с СД плеър отделно от него
Двата модула са били свързани с лентов кабел, като Сд-то се захранва от трафа на усилвателя.В момента липсва този кабел и усилвателя сработва за около 5сек и след това изключва. Дали търси тази свръзка и ако я няма да дава грешка и затова да изключва? _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2008 10:42 Заглавие: |
|
|
Намерих схемите, но бяха на отделни файлове за отделните компоненти. _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 8:34 Заглавие: |
|
|
Здравейте отново, вчера си поиграх с усилвателя и стигнах до следното. Та значи крайното стъпало е реализирано с един предусилвател STK350-010 и мосфет крайни транзистори. Проблема се оказа в STK-то, понякога работи, но в повечето време има пробив в някой транзистор и пропуска постоянно напрежение на изхода и съответно сработва защитата и изключва.
В момента се опитвам да го открия по магазините но без успех, ако имате някакви идеи за аналози или подобни с допълнително преправяне ще съм ви много благодарен. _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
|