| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 8:37 Заглавие: SE K700 - може ли проблема в джойстика да е софтуерен? |
|
|
Здравейте,
Имам тук един "Sony Ericsson"K700i, който по принцип си работи норманло, но трудно се управлява от джойстика. Първоначално мислех, че проблемът е от контактите, но ми прави впечатление, че в някои от менютата работата с този джойстик като че ли е нормална.
Въпросът ми е: Възможно ли е проблемът с работата на джойстика да е софтуерен или е от контактите, а е случайно съвпадение това, че в някои от менютата понякога работи нормално. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 11:12 Заглавие: |
|
|
Пробвахте ли да почистите джойстика. Има вероятност проблема да е софтуерен и това се получава от прекалено дългото ползване без да се форматира паметта, така че това е другото нещо което ви препоръчвам да направите.
Успех. |
|
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 15:42 Заглавие: |
|
|
Сменяй джойстика и всичко ще е ОК!
Мой приятел имаше проблем тамън на 2 такива телефона. Стига сте играли игри , това е телефон все пак  |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2008 16:51 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | Пробвахте ли да почистите джойстика. .... |
Разглобих телефона, но джойстика е отделен модул, прихванат с едни ламаринки .....
Та реших да не разглобявам този модул, защото няма да мога да стисна железцата обратно.
Сега като се замисля: дали ще сменям джойстика или софтуера, май не ми остава нищо друго освен да потърся сервиз . |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 1:17 Заглавие: |
|
|
| Капка машинно масло върху джойстика,раздвижвате за да влезе маслото и след минута е като нов |
|
|
 |
Skrew Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 20:00 Заглавие: |
|
|
Колкото и да ни се иска с почистване този джойстик не може да се оправи трайно. Смяна е най-доброто решение, а самата смяна не отнема много време ако знаеш как да го направиш. Ако не - потърси сервиз, в който знаят как и могат да ти го подменят. Не струва скъпо така че не се замисляй.
Успех _________________ Вярата е НЕЗНАНИЕ.
Знанието изключва вярата,защото който ЗНАЕ е наясно, че няма на кого да вярва.
Липсата на вяра при знаещият е напълно нормална. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 22:18 Заглавие: |
|
|
Капнах му спирт, и проработи добре, но след половин ден (като изсъхна) пак отказа.
Идеята на Гост ми се струва добра, но мисля, че маслото трудно ще достигне контактие покрай стеблото на джойстика, защото дори и спиртът трудно се стича - хлабините са малки. |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 6:41 Заглавие: |
|
|
Има един препарат - WD40 се казва и го прдават в безиностациите - със него се почиства много добре.... _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
|