| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petrushinov Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2005 22:42 Заглавие: |
|
|
какво ще кажете за TDA 7265 сега мисла да си направя такова усилвателче барзо и лесно става не е кой знае какво но немисла да свири на хай-енд колонка TDA7294 също не е зле на мене ми харесва ........... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
belich Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 7:35 Заглавие: качествен нчу |
|
|
| Според захранването което имате гн lishev, можете да направите добър усилвател сTDA1557Q.Минимум елементи,добро звучене.Разбирасе ако сте решили сам да си го правите.Има на пазара доста готови китове,така че и това е решение.Успех. |
|
|
 |
qno Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 14:12 Заглавие: 5 канален усилвател |
|
|
дали някои мойе дами направи усилвател 5по 50ват с мастер за 5 канала и по 1 мастер на жсеки канал оделно схте го ползжам за саунд 5+1 имам акустичните тела ама нямам за усилване нисхто а ресиварите са скъпи и + това аз си имам активен суббас с поздрави от колега маниак с сървин вега суббас и 5по 70ват твм колони моиа изработка но без усилвател 4ао за сега _________________ qkia saund si e qk saund |
|
|
 |
vaseto_pz Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 9:56 Заглавие: |
|
|
Здравей! Значи и аз бях изправен пред тази дилема преди поколо 2 години. според мен наи добрият вариант е TA8210 вързана мост. тя е 4x11W a мост става 2х22W в момента я слушам в комбинация с едно стъпало от 100W което е изцяло транзисторно и има доста добри данни. Общо всички части за него излизат около 9 лв а и не е притенциозно към захранване +/- 12V;+/-45V ето ти линк за него http://sound.westhost.com/project3a.htm а за 2х22W провери http://www.dobrikit.dir.bg/ _________________ E-mail [email protected] |
|
|
 |
|