Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

visokoka4estven Hi-Fi usilvatel za vkasti-2x10...15W?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
petrushinov
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Фев 06, 2005 22:42    Заглавие: Отговорете с цитат

какво ще кажете за TDA 7265 сега мисла да си направя такова усилвателче барзо и лесно става не е кой знае какво но немисла да свири на хай-енд колонка Smile TDA7294 също не е зле на мене ми харесва ...........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
belich
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Фев 07, 2005 7:35    Заглавие: качествен нчу Отговорете с цитат

Според захранването което имате гн lishev, можете да направите добър усилвател сTDA1557Q.Минимум елементи,добро звучене.Разбирасе ако сте решили сам да си го правите.Има на пазара доста готови китове,така че и това е решение.Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
qno
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: lulin

МнениеПуснато на: Пон Фев 07, 2005 14:12    Заглавие: 5 канален усилвател Отговорете с цитат

дали някои мойе дами направи усилвател 5по 50ват с мастер за 5 канала и по 1 мастер на жсеки канал оделно схте го ползжам за саунд 5+1 имам акустичните тела ама нямам за усилване нисхто а ресиварите са скъпи и + това аз си имам активен суббас с поздрави от колега маниак с сървин вега суббас и 5по 70ват твм колони моиа изработка но без усилвател 4ао за сега
vaseto_pz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 25, 2005 9:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей! Значи и аз бях изправен пред тази дилема преди поколо 2 години. според мен наи добрият вариант е TA8210 вързана мост. тя е 4x11W a мост става 2х22W в момента я слушам в комбинация с едно стъпало от 100W което е изцяло транзисторно и има доста добри данни. Общо всички части за него излизат около 9 лв а и не е притенциозно към захранване +/- 12V;+/-45V ето ти линк за него http://sound.westhost.com/project3a.htm а за 2х22W провери http://www.dobrikit.dir.bg/
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети