| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bojo06 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 10:17 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | Ако чакаш да намериш същата може и няколко месеца да ти преседи.Взимай от каквато и да е 21-ца и започвай борбата. |
Нямам в момента никаква  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 10:46 Заглавие: |
|
|
Вземи отклонотелката в ръчичка и обиколи няколко от по-големите сервизи.Обикновено имат кашони пълни с ненужни отклонителки или купчини от ненужни(дефектни) кинескопи от които да си сваляш.И да искат пари цената ще е символична.Естествено ако някой склонен да съдейства.Не взимай една отклонителка-а няколко,можеш да си подбереш с различни съпротивления на бобините. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
sapior Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 9:19 Заглавие: |
|
|
| rbd72 написа: | | ...Старата може да се почисти- късото(да се разчопка)и да се намаже с нещо. |
Ако не са прекъснали намотките, след разчопляне и почистване може да се намаже с нитроцелулозен лак. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 9:38 Заглавие: |
|
|
След разчопляне и мазане мислите ли че ще бъде качествен ремонта и колко време ще изкара това нещо.Виждам че сте от София.Премерете колко е съпротивлението на вертикалната развивка ,вземете в ръчичка откл.с-ма както ви казва Мармот и отидете в квартал Овча купел точно срещу градинката на банята,през булеварда има магазин втора употреба и там има най различни чарколяци.Ако и там няма което не ми се вярва пообиколете сервизите,все ще намерите някъде. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 11:31 Заглавие: |
|
|
При Наско Колев на ул."Бр.Миладинови" съм виждал. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
bojo06 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 12:42 Заглавие: |
|
|
Няма и няма. В един сервиз имаше, ама обявиха цена 30лв. Данните на ОС са ODY-F2102 7L19C (L) E157951 ВОБ ~ 9 ома, а ХОБ~ 3 oмa. Ако някой има на разумна цена да пише! |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 19:21 Заглавие: |
|
|
| Във Форума има много колеги от София. Пробваи на лични. |
|
|
 |
Ognian67 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 1:29 Заглавие: За ОС. |
|
|
Здравей! Аз имам един кашон ,защото подържах над 400 игрални автомати 15 години и съм изхвърлил сума кинескопи:),но свалях отклонителните системи.Проблемът е ,че съм в Търговище . Не ти искам пари ,само ще си платиш наложения платеж на куриера( около 5 лева) ,ако желаеш......Кажи ми съпротивленията или индуктивностите и каква е шийката ,че да не ровя за схема сега
Извинявай !!! Видях че си ги написал по-горе !!! |
|
|
 |
|