|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 19:53 Заглавие: Инфо за код на радио от опел корса |
|
|
Колеги, утре ми предстои да пътувам около 6-7 часа с въпросната кола. Проблема е, че "майстора" дето я е правил вчера, е свалял акумулатора и радиото изписва само "code". Има ли шанс някой да знае как да го подкарам, че ще издивея.... Колата е на един от колегите, не е крадена, производство 2000 година доколкото разбрах. Ако някой знае как да въведа код, но не иска да казва пред всички, да ми пише ЛС. Или поне да прати телефон. Ако не става без сериен номер се отказвам- няма как да я разглобявам за да го гледам. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 20:35 Заглавие: |
|
|
| Поне да беше написал каква марка е радиото (кой е производителя).... |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 20:44 Заглавие: |
|
|
хм.... поне да знаех... днес само я видях колата  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 10:24 Заглавие: |
|
|
Радиото е Siemens VDO CDR 2005 (Opel) и bobykafe ще си пее днес по пътя защото по сериен номер не става а иска четене на паметта. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|