Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сервизен режим за CTV 552 Roadstar

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Alex57
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 14, 2008 22:29    Заглавие: Сервизен режим за CTV 552 Roadstar Отговорете с цитат

Състав:M34300-012SP,TDA2579,80011,TDA4556,AN5612.AFC изпуска настройката от време на време.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
evgevg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Сря Май 14, 2008 22:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен ще е със сервизна отверка Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
takiev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: StaraZagora

МнениеПуснато на: Чет Май 15, 2008 19:47    Заглавие: Отговорете с цитат

На един или на всички обхвати?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Alex57
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 15, 2008 21:58    Заглавие: Отговорете с цитат

По-често на UHF,а най-често на канала на Нова TV /във Варна/,3-4 пъти на час.След набиране на програмата работи нормално до сл. прекъсване.Ел. конд. по захранване-сменени.Кръгът за AFC-недостъпен,надявам се да намеря опция в менюто на серв. режим.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Май 15, 2008 22:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Alex57 написа:
надявам се да намеря опция в менюто на серв. режим.
Извинявай каква опция търсиш там да не е нещо от рода ДЕФЕКТ ON/OFF Ако не тие ясно за какво е сервизния режим просто не го търси Колегите ти написаха че този трофей се оправя със СЕРЕВИЗНА ОТВЕРКА но ти не та не дайте вход в сервиз И какво означава контура за AFC недостъпен под ламарина ли се намира която те мързи да разпоиш или нямаш поялник Айде стига всеки ден се множите тези дето си мислите че презаписа на памет и влизането в севизен режим решава проблемите Не става само с реване по форумите малко и труд трябва да се положи Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 15, 2008 23:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Нестабилни 33V, тунер?
Alex57
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 16, 2008 21:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Блг. за топлите думи,Fishev,надявах се да не попадна на "величия" като теб,родени научени на всичко.Признавам,че не съм профсионалист от бранша и затова исках услуга.Види се по -приятно е да смачкш навлека отколкото да го отминеш.И научете как се пише ОТВЕРТКА.Закривам темата.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Май 16, 2008 21:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Alex57 написа:
Блг. за топлите думи,Fishev,надявах се да не попадна на "величия" като теб,родени научени на всичко.Признавам,че не съм профсионалист от бранша и затова исках услуга.Види се по -приятно е да смачкш навлека отколкото да го отминеш.И научете как се пише ОТВЕРТКА.Закривам темата.
Като не си професионалист какво търсиш тук Question Или си поредния РАЗБИРАЧ който иска да спести някой лев щото по сервизите работят с кожа на клиента и много пари вземат Exclamation Не искам и да знам как се пише ОТВЕРКА аз съм техник и знам да я ползвам и то добре когато се налага ползването и Вместо да се дървиш признай че питането ти беше тъпо и смешно по отношение на СЕРВИЗНИЯ РЕЖИМ и НЕДОСТЪПНИЯ КОНТУР Какво очакваше след такива изказвания да скочим и да те поканим да ти оправим апарата в някой от сервизите наи близък до твоето местонахождение щото това е форум за взаимопомощ под егидата на майка Тереза Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети