|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
e36 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 0:55 Заглавие: задачка по електроника за подпис |
|
|
Здравейте.Имам нужда от вашата помощ трябва да се реши една елементарна за вас задачка по 3те метода - възловите напрежения, контурните токове и Кирхов Моля да отделите 5 мин и да я решите набързо.Става въпрос да взема подпис и да мога да се явя на изпити Сега сигурно ще кажете сам да се заема, но не разбирам от този предмет и отделно не съм го посещавал много редовно, защото през нощта съм на работа и не всеки път мога да отида след това на лекции Мерси предварително ако проявите разбиране
ето задачката -
http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=7488 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 12:29 Заглавие: Re: спешно задачка по електроника за подпис |
|
|
отиваш във Сирмани семейния сектор и намираш там човека без пари няма кои да ти я реши и Узунката няма как да ти даде подпис |
|
|
 |
*joda Гост
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 12:55 Заглавие: |
|
|
| Да ти дам един по-добър съвет: Ом и Кирхов всъщност са доста елементарни и за разбиране и за прилагане, а и за съжаление са основата на основите. С лекции, без лекции се тая. Това трябва на сън да можеш да го смяташ. Ако с тези елементарни сметки не се справяш няма никакъв смисъл да продължаваш. Интересно ми е кой ще е този дето ще те пусне на изпит без тях и ако има такъв, кой му е разрешил да пише оценки? |
|
|
 |
e36 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 13:01 Заглавие: |
|
|
не уча в София а и не разбирам какво толкова ще ви сбърка  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 13:39 Заглавие: |
|
|
Слава на всички БОГОВЕ , че не учиш за доктор.....  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 15:14 Заглавие: |
|
|
Е не бой се ,да не мислиш ,че те учат по-сериозно ! Просто форума не е за медицина . |
|
|
 |
e36 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 16:52 Заглавие: |
|
|
е какво - значи като минавам през 873458473 дисциплини и всичко трябва да знам и мога нито разбирам от ел, нито ще ставам жичкаджия... специалността ми е с ПЦ-та... да бях само аз, ами то от всички могат да си ги решат сами само 2-3  |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 19:21 Заглавие: |
|
|
| e36 написа: | ... специалността ми е с ПЦ-та... да бях само аз, ами то от всички могат да си ги решат сами само 2-3  |
Това говори много за "качеството" на дипломите ви... А иначе изказването ти ми напомня времето, когато бях в четвърти или пети клас и се оправдавах за някоя по-лоша оценка, че "ама то никой не го направи това упражнение". Даже не е пубертетско, а детско оправдание... Щеше да е смешно, ако не е жалко...
Съветът ми е да си вземеш частни уроци, че поне да научиш нещо. Дори и представа си нямаш колко може да ти трябва тази ненужна информация. От опит да ти кажа: най-много използвам всичко онова, за което бях сигурен, че е "попълване на учебния план".
Иначе да кажа и за това "какво толкова ще ви сбърка". Почти всички хора във форума си имат по-сериозна работа, отколкото да седнат да решават задачките на позакъснели студенти. Хайде, да е пет-шест реда-както и да е... Но за FREE, определено няма да стане. За толкова може само да седнеш и да учиш...
И понеже е в "Общи приказки" и за да не се правя на светец, ще ти кажа кога престанах да си купувам курсови работи и започнах да си ги правя сам: След изпит по "БАЗА ДАННИ", когато за изпита трябваше да представя и курсова задачка, която реших да дам да ми направят. Та явих се на изпита, реших тестовете и отидох при доцента за защита. И какво стана? Ами зададе ми пет-шест въпроса кое какво е в кода на програмата, която представях. Естествено отговорих с няколко глупости. Чак не бях погледнал и кои са ми релациите, че да знам за какво става дума изобщо... На което той прокоментира: "Колега, аз не съм правил тази задача, а знам. А Вие сте я правили а не знаете... ЗАГАДКА! Освен това, отговаряте за "отличен", а задачата Ви е почти за двойка. И това е ЗАГАДКА! Жалко че не мога да Ви пиша толкова, за колкото знаете". Получих четворка, но от това "ЗАГАДКА" такъв срам брах, че повече на ум не ми дойде да се излагам! По тона му се разбираше, че е наясно как са ми взели паричките по-лоши студенти от мен... Ама нали бях теле! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 21:25 Заглавие: |
|
|
това е положението в ТУ Габрово,студентите не ги е*е,корумпирани преподаватели.няма как да се оправи при положение, че инженери искат да стават 80% процента от възпитаниците на обикновенни гимназии,трябва да се промени критерия за кандидатстудентски прием.има колежки завършили електроника и като им покажеш резистор транзистор или кондензатор не намират никаква разлика пак доцентите им блъскат шестиците и им се подмазват яко |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 22:27 Заглавие: |
|
|
| e36 написа: | спешно задачка по електроника за подпис
|
| Anonymous написа: | | .....като им покажеш резистор транзистор или кондензатор не намират никаква разлика.... |
хехехех, вярно е! Естеството на работата ми е такова, че се налага доста често да интервюирам инженери кандидати за работа. Е такъв смех нема братче Нивото падна ДРАСТИЧНО! Почти няма кадърни инженери на пазара за трудови кадри.. положението е трагично.. кадърните отдавна са зад граница, а малкото останали тук трудно се местят... Не знам момчето дали което е задало въпроса, дали е наясно, че за да започне работа след като завърши ще попадне на някой като мен.. и? Тогава какво ще правиш приятел? Ще искаш заплата от 1500 - 2000 лв. и ще ми покажеш дипломата ли? Проумейте едно, за да изкарваш пари и за да си добре, ТРЯБВА да МОЖЕШ и ЗНАЕШ, а това се постига с труд и четене Не с молби: "Ае ако може некой да ми го направи?". Въпрос на личен избор, но защо аджаба са ви тези дипломи тогава? Нали за това се учи? ЗА ДА СЕ НАУЧИ.  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|