|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2008 21:42 Заглавие: Продавам Pocket PC с лазерен бар код четец |
|
|
Продавам Pocket PC с лазерен бар код четец модел Unitech PA950-912AE,компютъра е чисто нов ползвал съм го само за да видя какви функции има менюто и съм пробвал бар код четеца и интернета.Има Wirelles мрежова карта за връзка с интернет, и разни други екстри но не съм го разглеждал по подробно,процесора му е Intel на 400 мегахерца но има функция за пестене на батерията и може да се намаля на 200 мегахерца.Предпазната лепенка не екрана му си стои не съм я свалял.Ако имате интерес пишете ми на емайла,мога да ви демонстрирам как работи по скайп със камерата и да видите всичко директно.Проверил съм във интернет,реалната му цена е 920 евро без ДДС,Продавам го за 400 evro,това е по-малко от половината от цената му.Има пълен комплект интерфейсни кабели,зарядно,поставка,оригинален софтуер и тн...
Прилагам и линк със някои от снимките:
http://dalavera.net/read.php?88,309969 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 18:13 Заглавие: Re: Продавам Pocket PC с лазерен бар код четец |
|
|
| ЦЕНАТА ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР - ПО ДОГОВАРЯНЕ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|