| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
РДочев Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 12:10 Заглавие: |
|
|
каква в ракията? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 12:37 Заглавие: |
|
|
Само ракия не може-на празен тарбух само ракия най-много да падне човек под масата.
Кило ракия и метър луканка-тук такава е тарифата във тоя форум!Определена и регламентирана със закон
Ваклин я беше опредилил и си остава непроменена-най-много в скоро време да я вдигнем още  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
e36 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 13:35 Заглавие: |
|
|
честно без майтап, на дядо ракията е много люта 55-60 градуса ЕЛЕКСИР направо  |
|
|
 |
e36 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 13:36 Заглавие: |
|
|
и не се шегувам, който такоа та.. такоа та.. елексира  |
|
|
 |
SceVola_SICK Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 13:58 Заглавие: |
|
|
| леле човече ти наистина трябва да се откажеш от тая работа, и аз уча за PC може специалностите ни са много сходни, но явно ти си студент или нещо от сорта а аз съм 9клас ... Земи се стегни, задачата наъстина е лесна. Кво ще рече това , няма да ставам жичкаджия... ми добре стани програмист, ще ти се прецака мишката и ходи се чуди какво и е станало на видео картата... тва са адски основни неща, струва ми се всеки трябва да ги знае |
|
|
 |
e36 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 14:10 Заглавие: |
|
|
добре де как неска питах 10-тина човека да я направят или ако не поне да кажат някой, който умее и резултата е 0... има само 2-ма, но те сега са затрупани с протоколи реши я като е толкова лесна... не мисля, че в 9ти клас учите такива сметки с йод и тнт, но както и да е.. |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 12:44 Заглавие: |
|
|
e36, дядо ти няма задача за решаване, ти имаш. Щом не можеш да решаваш задачи отивай да вариш ракия, като я свариш пак се обади. _________________ skype grisha7557 |
|
|
 |
|