| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lordim Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 13:58 Заглавие: Grundig SC303-B датчик за околната температура |
|
|
| Някой знае ли къде мога да си купя датчика за околната температура за това радио? Буксата се намира отзад, ама при мен го няма целия датчик и нямам представа куде стои той!? Обикновено го слагат в огледалата, но не успях да го открия при внимателен оглед. Та въпроса ми е: "Някой знае ли къде мога да си купя такъв датчик за Grundig SC303-B за Opel Astra 94, 1.6 Ecotec?" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 18:56 Заглавие: датчик |
|
|
| Провери ли по автоморгите ? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 19:14 Заглавие: |
|
|
Още е съм видял радио за кола да мери температурата Не бъркай горкото радио със дисплея за него Това че дисплея за радиото ,часовника и показанията за температура са на едно място не означава че радиото прави всичко със писането по диплея Търси си решението на друго място Остави радиото да си свири на спокоиствие Успех в търсенето  |
|
|
 |
lordim Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 27, 2008 7:46 Заглавие: |
|
|
Ссега ще се заяждаме ли..? Вярно е че не съм се изразил еднозначно и недвусмислено, че да не остане място за съмнение за такива титани на мисълта! Благодаря G_ANEV ще последвам съвета ти и ще потърся в моргите.
Личните квалификации във този форум са забранени Ако ти браузне човек 6те поста ще види едни доста по "титанични" и "гениални" умозаключения-признак за незнание,но не виждам някой да е използвал този епитет към тебе досега!
Така че и ти се въздържай!Уважавайте събеседниците си,ако искате и вас да ви уважават В противен случай идвам аз с катинара |
|
|
 |
|