| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
murmoran Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 22:59 Заглавие: аудио-видео трансмитер-откъде? |
|
|
| здравейте!от известно време се запалих да премахна кабеллите ,с които съм се уплел у нас,и да ги заменя с безжични устройства.с интернета се оправих бързо-рутер,но с видео сигнала от PC-то ударих на камък.Оказа се че такива устройства няма никъде.намерих в нета но бяха адски скъпи.от рода на 200Е.има и схеми за изработка,но май няма да се справя сам.та въпроса ми е,знае ли някой откъде мога да купя такъв уред,или поне да го поръчам за изработка по схема?Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Май 27, 2008 11:52 Заглавие: |
|
|
| Най-лесния вариант е модулатор от телевизионна игра. Вероятно ще ти свърши работа. Чувъл съм как хора са ловели комшията като играел на телевизионна игра. Иначе съм ти писал на лични за ръчно изработен. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 27, 2008 14:51 Заглавие: |
|
|
| Така ще имаш картина с лошо качество!С кабела е най добре. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 27, 2008 22:53 Заглавие: |
|
|
Ако ще ползваш модулатор, по добре да е от старо видео или сат-приемник който е желателно да е на метровия обхват,там затихването е по малко.Мисля че имаше едни видеокасетофони ФУНАЙ които бяхя с такъв. УСПЕХ  |
|
|
 |
Tihich Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 17:00 Заглавие: |
|
|
| Мисля, че имам някъде един непълен комплект /в смисъл без кабели и разни преходници/. Ако те интересува - пиши ми на лични, за да знам дали да го търся и пробвам. На 2.4 Гхц. |
|
|
 |
tankovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 12:27 Заглавие: |
|
|
| Виж в атача пращам схема и описание, но не съм го разглеждал какво представлява, защото преди 3 год си купих фабричен |
|
|
 |
murmoran Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 18:55 Заглавие: Трансмитер |
|
|
Схемата ми хареса но има един елемент-OEM Toko,който не знам къде да намеря.Но иначе изглежда обещаващо.Мерси!  |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 23:55 Заглавие: |
|
|
| За аудиото ще е малко зор с филтъра за 5,5/6,5 Мнз. и няма да е стерео ! |
|
|
 |
Sniks Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 16:56 Заглавие: |
|
|
Мога да преложа следната система за връзка м/у PC и TV или друго AV устройство.Притежава и допълнително софтуер посредством който можете да си организирате албуми от музика и клипове и чрез ДУ да работите с тях както чрез предавателя, така и чрез приемника.Има и други опции ,но те са описани в съпровождащото ръководство за работа.Устройството е ново и струва - 190 лв.
За връзка e-mail : [email protected] |
|
|
 |
kibik Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 6:26 Заглавие: |
|
|
| mitcd написа: | | За аудиото ще е малко зор с филтъра за 5,5/6,5 Мнз. и няма да е стерео ! |
Като прочетох тази тема се сетих,че без да преценя проблема със звука си донесох от Англия такъв A/V предавател и естествено в БГ няма звук.
Там работеше отлично,със стайни антени гледах из цялата къща на още 3 телевизора...
Звука е моно.Възможно ли е чрез пренастройка вътре да се изкара звук или е необходима платка(генератор) както за телевизорите?
Устройството е просто и доколкото си спомням няма ПАВ филтри...
П.С.Имам и джобно телевизорче Citizen-проблема е същия. |
|
|
 |
|