|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 4:00 Заглавие: проблем tv BEKO шаси 10.2 |
|
|
Колеги проблема не е един а два и ми въртят мозъка бая време вече.Единия е че е нестабилен растера по кадри и като го пусна студен телевизор отдоло е свит екрана с 2-3 см и после се оправя но постепенно и това се мени и свитото отдоло става все повече.Помислих че са електролитни кондензатори и смених всички които имат отношение с кадровата развивка но уви проблема остана макар и чувствително да се подобри работата.После смених и всички кондензатори около захранването и пак така.Другия проблем е че след няколко влизания в сервизен режим с дистанционното вече не ме пуска там,но сега взе и да не позволява да ми изкарва режим настройка на програмите и така каквото съм настроил до момента това гледам без да мога да направя корекция.Дали паметта е препълнена или има нещо друго незнам .Моля за помощ по темата  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 6:53 Заглавие: |
|
|
Без да искам да те засегна, но по добре иди на сервиз.
Това е мое мнение  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 8:27 Заглавие: Re: проблем tv BEKO шаси 10.2 |
|
|
| Anonymous написа: | | след няколко влизания в сервизен режим с дистанционното вече не ме пуска там,но сега взе и да не позволява да ми изкарва режим настройка на програмите |
Явно е много интелитентен и добре се защитава. С такъв телевизор неможе да се бориш. _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|