| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Rumen Rusev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 15:32 Заглавие: Телевизор ELITE-14ES08 излиза надпис FACTORY. |
|
|
| Телевизора не е при мен и не съм му свалял капака затова не знам състава му.Всичко си работи нормално,но има червен надпис FACTORY които стои постоянно на екрана.Някой може ли да ми каже какво означава този надпис и как да го махна.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 15:53 Заглавие: |
|
|
Влезено е в сервизен режим. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 18:49 Заглавие: |
|
|
| А как се излиза от сервизния режим ? |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 7:39 Заглавие: |
|
|
Rumen Rusev,пробвайте това което Ви изпратих на лични,ако не стане напишете състава на телевизора. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 19:32 Заглавие: |
|
|
| Колеги за сега закривам темата.Клиента каза че надписа изчезнал сам.Странна работа,каза че преди няколко месеца е станала същата исторя и пак изчезнал сам.Явно някой ден ще дойде пак и тогава ще го мислим от какво е. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 0:53 Заглавие: |
|
|
Ами смени му памет и след повторно проявление му кажи че процесора+труда ще му излезнат повече от ново изделие. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп
Последната промяна е направена от мармот на Съб Май 31, 2008 11:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 8:51 Заглавие: |
|
|
мармот,колко пъти си сменявал процесор на такова шаси та пишеш глупости. Един само съм видял дефектен след токов удар-искра на 15 милиметра имаше на платката.Най-вероятно или замърсено дистанционно или слаби батерии,по-малко вероятно проблем от памет или фотоприемник и най-много да се наложи екранировка и замасяване на гривната на отклонителната.Това мога да кажа базирайки се на преминали няколко стотин ELITE. _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 11:16 Заглавие: |
|
|
Ъъъ va4ev ти видя един мушмурок да се зъби и реши и ти да се включиш?Революция ли ще вдигате,мишлета?Аз пък не съм срещал дори един продукт,носещ гордото име ЕЛИТ,с недефектиращи елементи.Не разбрах защо изключи процесор например.Прочети внимателно творението си,помисли и пиши отново дали е технически издържано.Дългото и продължително ремонтиране на 'елитчета' те е унищожило интелектуално?Страх ме е да си помисля. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 11:51 Заглавие: |
|
|
Просто 100% проблема не е от процесора в този случай при така описания проблем.А ти мармот да не ремонтираш совалки та си толкова подкован или понеже си от голямото село па ние от провинцията ядеме доматите заедно с колците. _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 12:02 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | понеже си от голямото село па ние от провинцията ядеме доматите заедно с колците. |
Не съдя за колегите по местоживеене.Няма един мой пост,в който дори да съм намекнал за подобно нещо.Има можещи и неможещи.Знаещи и незнаещи.Една малка част от предишния ти пост е вярна и е възможна причина за описания дефект.Но: | Цитат: | | Просто 100% проблема не е от процесора в този случай при така описания проблем | това изказване е недопустимо както по принцип,без да е доказано,така и с оглед на разстоянието между теб и въпросното изделие.
П.С. Оспамихме зверски вече приключена тема.Аз спирам,за да не си отнесем и двамата предупреждение.Абонирам те и теб за лични,при желание там може да се вихриш. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
|