| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Калинчето Гост
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 17:02 Заглавие: устройство за диктуване |
|
|
Здравейте, не знам дали това е точното място да си отправя въпроса, но найстина не знам какво да направя.. та.. ако някой може да даде малко инфо какво устройство е най-добре да използвам за да ми се диктува тема на кандидат студентски изпит Мерси и се извинявам ако е грешния въпрос на грешното място
E_MAil : [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 17:57 Заглавие: |
|
|
Калинче моме,защо не седна да научиш темите? И да стане номерът,кого ще излъжеш? Свърши тая,дето с едната диплома се живуркаше цял живот! Сега конкурси,интервюта-изобщо гадост  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 18:06 Заглавие: |
|
|
" Е стига де Павка "
Значи виж ся - има си едни малки предаватели дето са във FM обхват готови сглобени на Неомонтана и Хобикит и тая добричката фирма забравих как се казваше ... Няма значение
Та вземаш си такъв предавател и едно малко джодно радио ( мисля , че може и с телефон ако има радио ) и го намираш на FM и така някой от вън ти диктува и ти си действаш .
Това само съм го чувал , че са го правили не съм го пробвал .
Успех!!! Пиши полсе колко си изкарала  _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 23:25 Заглавие: |
|
|
Аз бих използвал кодирана връзка. Но това си е хайтек и ще е скъпичко. Казвали са ми че обхватите при такива изпити се проверяват и може да стане неприятна издънка. Хората там не пасат трева и са наясно с нивото на технологиите и съм сигурен че дори преработена GSM технология не би ги изненадала. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
|