|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bugy_barabata Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 2:40 Заглавие: Относно NFS Carbon |
|
|
Здравейте.
Може да сам сбъркал форума но като нзезнам де другаде да питам реших вас. Рекох да си инстална NFS carbon на компа да поиграя малко, а то зе че неще да тръгне стартира се черен екран и после ме фърля.Може ли да е от това че видиото ми е Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family или е от нщо друго. Ако можете кажете какво да правя Процесора ми е Dual Core на 2GHz с 2GB RAM |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 19:48 Заглавие: Re: Относно NFS Carbon |
|
|
| Bugy_barabata написа: | Здравейте.
Може да сам сбъркал форума но като нзезнам де другаде да питам реших вас. Рекох да си инстална NFS carbon на компа да поиграя малко, а то зе че неще да тръгне стартира се черен екран и после ме фърля.Може ли да е от това че видиото ми е Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family или е от нщо друго. Ако можете кажете какво да правя Процесора ми е Dual Core на 2GHz с 2GB RAM |
Ми пъъ дъ ти каа мойе да е шото няяш некфи драйфери на видиокъртатъ да ие, или пъ да няяш директъъ там никфа си по-новъ ферсиа.
Да ... той може да пише по този начин, аз не, така ли ?! _________________ http://extrahost.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|