|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DIMITAR_95 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 27, 2008 15:15 Заглавие: Java навигация |
|
|
Телефона ми Sony Ericsson K800i искам да си кача следната програма
http://www.getjar.com/products/6581/MobileGeoNavigatorPlana
като я кача ми дава операцията неуспешна.Аз ли бъркам или не става за моя телефон.Някой ако знае по добра програма от тази и да не зима пари ще съм мо много благодарен да ми я каже. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 1:02 Заглавие: |
|
|
а ето я и най добрата,направил съм и няколко карти за нея
www.mapnav.spb.ru
ПО въпроса за изтритите ми мнения: Никой не ме е молил ,и предупреждавал че не трява да използвам бутона QUOTE |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 10:23 Заглавие: |
|
|
| dtmf написа: | | ПО въпроса за изтритите ми мнения: Никой не ме е молил ,и предупреждавал че не трява да използвам бутона QUOTE |
Не виждам кой и какво има да те предупреждава или да те умолява-писано си е точно и ясно в правилата на форума-това че ти не си ги чел-твой си проблем-
| Цитат: | 8. Отговаря се с помоща на бутона (отговор), а не с (цитат). Забранени са едносрични отговори, само с емотикони, цитирането на цял пост и картинки, както и цялостното цитиране на последния пост. Подобни постове - ще бъдат модерирани, а при системно несъобразяване - изтривани. |
Не виждам защо темите трябва да се затлачват и да се раздуват ненужно със едно напълно безполезно съдържание и да четем "цитат","на цитата цитат" и "на цитата на цитата цитат" и да четем един текст по 10 пъти из темата.Все пак тук не е детски чат,а е технически форум и съдържанието на темите трябва да е стегнато,изчистено и пригледно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vanko2 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 15:44 Заглавие: |
|
|
Не използва ли външен GPS Bluethooth приемник? _________________ ЕТ"ИВ93" гр.Силистра ул.Добрич 53 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|