| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 21:00 Заглавие: |
|
|
Е, то това е за загрявка между головете ..  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 21:10 Заглавие: |
|
|
Поднасям извинението си .Като разгледах схемата се оказа че си прав Пампоров. Може би се заблудих че колегата беше написал че има си и високо  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 0:54 Заглавие: |
|
|
писах че има високо защото при доближаване на отверка до изхода на тхо към каскадата имаше дъга-това ме заблуди и мен  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 4:50 Заглавие: |
|
|
Ей момчета,старчета един западен ТВ го оправяте за 3 поста а Рашанските дето сте си играли 100г..................но нямате вина в случая Вината е в техниците които измерват ,кондензаторите на око,температурата на чиповете с пръст и ускоряващото с отвертка Та така......важното е че има успех в цялостното решение на задачата  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 7:17 Заглавие: |
|
|
| ivan76 написа: | писах че има високо защото при доближаване на отверка до изхода на тхо към каскадата имаше дъга-това ме заблуди и мен  | Да беше доближил отвертката и до входа на каскадата... |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 15:53 Заглавие: |
|
|
| Подигравайте се колкото искате-това вреди на вас а не на мен,благодаря на отзовалите се добронамерени колеги. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 16:01 Заглавие: |
|
|
| Вместо да извлечете поука от писаното Вие се обиждате. Има една поговорка - "Сърдитко Петко - празна му торбата". Ни най-малко не съм искал да обидя някой с поста си, но всеки го приема различно, какво да се прави. Та , да си дойдем на случая, ако беше доближил отвертката И до входа на каскадата щеше да разбереш че резистора 470 ом е прекъснал!!! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 16:33 Заглавие: |
|
|
Място за обиждане няма . Аз до тоя момент никога не ми е минавало през акъла че от това съпротивление няма да има ускоряващо. Просто до сега не съм обръщал внимание защото не ми се налагало. Даже вчера за да се уверя окончателно пробвах на първия дошъл Електрон  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|