| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 20:03 Заглавие: dump за аларма serpi star GR64 |
|
|
колеги трябва ми dump за паметта(93C06N) на тази аларма (serpi star GR64),а и не съм сигурен дали съм разпознал кой извод за какво е такаче ако някой има схема на свързване може да я сподели _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 20:09 Заглавие: Re: dump за аларма serpi star GR64 |
|
|
| rolling_heads написа: | | колеги трябва ми dump за паметта(93C06N) на тази аларма (serpi star GR64) | Ако въпроса е сериозен ДЪМП и БИН има на СОВАЛКАТА Наредени са на рафтовете в пластмасови шишета Взимаш и ТОЧИШ Успех |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 20:25 Заглавие: |
|
|
не разбрах шегата  _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 21:42 Заглавие: Re: dump за аларма serpi star GR64 |
|
|
| rolling_heads написа: | | а и не съм сигурен дали съм разпознал кой извод за какво е | И след това изречение пак няма шега нали Мислиш ли че след празапис на паметта алармата ще си опознае изводите така както желаеш и/или си ги вързал Ей ама наистина се побъркахте с тези писаници на памети А вход в сервизен режим на алармата не искаш ли да ти се даде Извод КАТИНАР и към СОВАЛКАТА  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:47 Заглавие: |
|
|
БИН ми трябва защото някои преди мен го е изтрил, а като нямам БИН няма смисъл да продължавам.Не си мисля че алармата ще стане совалка , но с учебна цел може и да се пробвам. _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 8:01 Заглавие: |
|
|
Bin си намерих и алармата тръгна , с изключение на обемните датчици.
Та значчи като задеиствам алармата при отворен заден прозорец на колата и като махам вътре с ръка диода в купето мига , но алармата не се задеиства.
В алармата има 4 джъмпера първия разбрах че включва звуковата индикация при откл. и закл. , втория включва вибрационния датчик , но като ударя датчика алармата кваква три пъти и до там.четвъртия като го сложа на ON алармата не реаргира на дистанционното , а третия така и не разбрах за какво е.
Ако някои знае как да накарам алармата да се задеиства от обемните датчици да сподели _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
|
|
 |
|